Απέκτησε νέα διοίκηση ο Πάμισος Μεσσήνης


Νέα διοίκηση απέκτησε ο ΓΠΣ Πάμισος Μεσσήνης μετά τις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν στην Τρίτη το βράδυ στο Δημαρχείο Μεσσήνης.
Στο νέο διοικητικό σχήμα των «πρασίνων» της Μεσσήνης συμμετέχουν κάποια μέλη του απερχόμενου Δ.Σ., παλιοί παράγοντες, καθώς επίσης ορισμένα καινούρια πρόσωπα. Η ανάδειξη νέου Δ.Σ. ήταν το βασικό θέμα της προχθεσινής Γενικής Συνέλευσης του Παμίσου Μεσσήνης, ενώ έγιναν ακόμη διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
Το νέο Δ. Σ.  του Παμίσου Μεσσήνης καλείται να οδηγήσει τον ιστορικό Σύλλογο μέχρι το τέλος της σεζόν. Μία σεζόν που ξεκίνησε με «τυμπανοκρουσίες» από πλευρές επενδυτών και διοικητικών στελεχών, αλλά στην πορεία δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα και έγιναν μαζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.
Το νέο Διοικητικό  Συμβούλιο του Παμίσου Μεσσήνης απαρτίζουν οι εξής: Παναγιώτης  Δρακόπουλος, Δημήτριος Μητρόπουλος, Γεώργιος και Δημήτριος Βλαχάκης, Διονύσιος  Μιχαλόπουλος, Παναγιώτης Μαρκόπουλος, Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Πέτρος Φαρμάκης, Παναγιώτης Σαραντόπουλος, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Βασίλειος Ζώης, Παναγιώτης Τσέρτος, Γεώργιο Πετρόπουλος, Διονύσιος Σωτηρόπουλος, Δημήτριος Πλιός, Νικόλαος Γιαννόπουλος, Νικόλαος Κουρής, Γεώργιος Λάζαρης.
Για χθες είχε οριστεί συνάντηση των νεοεκλεγέντων μελών, ώστε να γίνει η συγκρότηση του Δ.Σ. σε Σώμα