Ασταμάτητη η Καλαμάτα κέρδισε και τον Ασπρόπυργο

Ασταμάτητη η Καλαμάτα κέρδισε και τον Ασπρόπυργο

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια για την υπόθεση τίτλος ήταν το σημερινό για την ομάδα της Καλαμάτας, που αντιμετώπισε τον Ασπρόπυργο. Παιχνίδι που οι ποδοσφαιριστές της Μαύρης Θύελλας κατάφεραν να κερδίσουν με γκολ του Μάρκοβιτς στο 11ο λεπτό και να ξεφύγουν 10 βαθμούς από το δεύτερο Ασπρόπυργο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκαν πάνω από 2.000 φίλαθλοι της ομάδας που κατάφεραν να δημιουργήσουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας αφιέρωσαν αυτή την τεράστια νίκη στον κόσμο.
Τέλος, για ακόμα έναν αγώνα η Καλαμάτα δε δέχθηκε γκολ, ενώ η σημερινή νίκη ήταν η 11η σε 11 αγώνες!



Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όπου στις 3 μ.μ. η Καλαμάτα θα υποδεχθεί τον Ασπρόπυργο, στο σούπερ ντέρμπι κορυφής της Γ’ Εθνικής και του 8ου Ομίλου. Η τοπική μας ομάδα θα κυνηγήσει την 11η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες, με στόχο όχι μόνο να διατηρήσει το εντυπωσιακό αυτό αήττητο που περιλαμβάνει και «0» παθητικό στα γκολ, αλλά για να διευρύνει στο μάξιμουμ των 10 πόντων την διαφορά της από τον απογευματινό της αντίπαλο.
Η αναμέτρηση «υπόσχεται» πλούσιο αγωνιστικό θέαμα και πολλές συγκινήσεις και ο φίλαθλος κόσμος της Μαύρης Θύελλας αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο πλευρό των «μελανόλευκων», συμβάλλοντας με τον δικό του μοναδικό τρόπο την προσπάθεια για νίκη.
Αγωνιστικά, η ομάδα της Καλαμάτας θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Γιόνδη, Αθανασόπουλο, Βούρα, Ζαχαρόπουλο, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Τσόπελας και Αντωνιάδης.
Η Μαύρη Θύελλα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χθες το πρωί με προπόνηση στο γήπεδο Μικρομάνης και ο τεχνικός της ομάδας μας Γιάννης Χριστόπουλος πήρε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων θα επιλέξει τους 18 πριν τον αγώνα. Είναι οι:
Κασωτάκης, Κόκκαλης, Τάμπας, Τσόπελας, Χίλγκεν, Ψάνης, Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Μπίζος, Αντωνιάδης, Μαρτίνες, Πινδώνης, Μάρκοβιτς, Χόντζα, Μαστραντωνάκης, Ζελέκου, Γκελκέρια, Μίνγκας, Ρόνι Κάρλος και Λαθύρης.
Στα αξιοσημείωτα είναι ότι η ομάδα της Καλαμάτας θα παραταχθεί χωρίς τον Γιάννη Χριστόπουλο στον πάγκο, ο οποίος θα αναγκαστεί να παρακολουθήσει το παιχνίδι και να δίνει τις οδηγίες του πίσω από τα κάγκελα, αφού η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τον τιμώρησε με μια αγωνιστική αποβολή, κατόπιν όσων έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο του αγώνος με τον Ύπατο, την περασμένη εβδομάδα.

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Έξω με Αστέρα Βλαχιώτη

Τον πέμπτο εκτός έδρας αγώνα του στον εφετινό «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας δίνει σήμερα ο Πάμισος Μεσσήνης, καθώς αντιμετωπίζει στον Αστέρα Βλαχιώτη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου.
Μία δύσκολη έξοδος για τους «πράσινους» της Μεσσήνης, οι οποίοι δείχνουν αποφασισμένοι ν’ αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο προπονητής Μιχάλης Φασουλής προβληματίζεται για τη συμμετοχή των Σωτήρη Δημητρακόπουλου και Ηλία Ηλιόπουλου (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς).
Στα αξιοσημείωτα  του αγώνα είναι πως στον πάγκο του Αστέρα  Βλαχιώτη βρίσκεται ο Αλέξης Μαντζούνης που την προηγούμενη διετία ήταν στην τεχνική ηγεσία του Παμίσου, οδηγώντας τον στην κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα  της Α΄ Τοπικής και μαζί την άνοδος τη Γ΄ Εθνική.
Διαιτητής έχει οριστεί ο Ιωάννης Ρούτσης από την ΕΠΣ Κορινθίας, βοηθοί θα είναι οι Χαράλαμπος – Αναστάσιος Λέκκας, Κωνσταντίνος Γκουριώτης από την ΕΠΣ Αργολίδας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας οι Διονύσιος Γιαννόπουλος από την ΕΠΣ Ηλείας.