Με μια πολύνεκρη αρπαγή από την Καλαμάτα φεύγει το 2018

Με μια πολύνεκρη αρπαγή από την Καλαμάτα φεύγει το 2018

Από τις τραγικότερες ειδήσεις του 2018 που φεύγει σε λίγες ώρες είναι το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Καλό Νερό (περίπου 200 μέτρα μετά τη διασταύρωση στο ρεύμα προς Πύργο).

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, με την αρπαγή μιας 13χρονης Ρομά από ομοφύλους της στην Καλαμάτα.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία έστησε μπλόκο στον κόμβο του Praktiker, στο οποίο, όμως, το όχημα που μετέφερε τη 13χρονη δε σταμάτησε.
Έτσι, το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, συνέχισε την τρελή του πορεία προς τον Πύργο Ηλείας, όπου διέμεναν οι απαγωγείς, ενώ ακολουθούσε ο 37χρονος πατέρας της 13χρονης, καθώς προσπαθούσε να σταματήσει το όχημα που βρισκόταν η κόρη του.
Στο προπορευόμενο όχημα οδηγός ήταν ένας 35χρονος από το Μπαγκλαντές, ενώ συνεπιβάτες μια 18χρονη, ένα αγόρι 14 ετών, το 13χρονο κορίτσι και ένας 23χρονος.

Έπειτα από τη μεγάλη καταδίωξη του οχήματος από τον πατέρα της 13χρονης ο 35χρονος αλλοδαπός έχασε τον έλεγχό του στο 53,5ο χλμ. της Ε.Ο. Πύργου- Μεθώνης και συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε ένας 26χρονος Έλληνας.
Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο θάνατος των δύο ανηλίκων, καθώς και του 23χρονου, ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού που βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο του Ρίο και επίσης ο τραυματισμός της 18χρονης, ενώ ο οδηγός του άλλου οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά.
Χθες ο πατέρας της 13χρονης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση