Αγαθοκλής Χριστόπουλος: Συνεχίζουμε δυναμικά με τον κόσμο δίπλα μας!


«Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” και ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος ανακοινώνουν ότι δεν τίθεται οποιοδήποτε διοικητικό θέμα και ο χρηματοδότης της ομάδας συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα οικονομικά για να ολοκληρωθεί και να επιτευχθεί η μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Συνεχίζουμε δυναμικά με τον κόσμο δίπλα μας που αγαπά και τιμά την Μαύρη Θύελλα».
Με την παραπάνω ανακοίνωση …σήμανε λήξη στον συναγερμό που ανατάραξε την ομάδα της Καλαμάτας την παραμονή των Χριστουγέννων με την αιφνίδια παραίτηση του προέδρου Απόστολου Κουκούτση. Μάλιστα δεν χρειάστηκε καν να πραγματοποιηθεί το δεύτερο Διοικητικό Συμβούλιο που είχε προγραμματιστεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος πήρε άμεσα ξεκάθαρη και δημόσια θέση στο θέμα που πήγαινε να δημιουργηθεί, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα οικονομικό ζήτημα.
Μοναδική εκκρεμότητα, που είναι θέμα χρόνου και έχει τυπικό χαρακτήρα, αποτελεί η επιλογή του προέδρου και η ακριβής κατανομή ρόλων ανάμεσα στα μέλη του ΔΣ και κάποια εξωδιοικητικά πρόσωπα που είναι πιθανόν να προστεθούν για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.
  
Γηπεδικές δυσκολίες στις προπονήσεις με το βλέμμα στην Τρίπολη 
Με τις διοικητικές αναταράξεις και τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να ανήκουν στο παρελθόν η ομάδα της Καλαμάτας έχει ξαναμπεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς, εστιάζοντας στην δύσκολη κυριακάτικη αναμέτρηση στην Τρίπολη, κόντρα στον Παναρκαδικό του Αντώνη Μαυρέα.
Η τελευταία προπόνηση του 2018 πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Μελιγαλά την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, ενώ το πρώτο ραντεβού για τη νέα χρονιά δόθηκε χθες στο γήπεδο της Μικρομάνης, όπου όμως τους «μελανόλευκους» περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ο αγωνιστικός χώρος είναι ιδιαίτερα κακός, θυμίζοντας περισσότερο χωράφι. Υπό αυτές τις συνθήκες είναι ευτύχημα που δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός, καθώς μάλιστα η κακοτυχία έχει χτυπήσει πολλάκις την τοπική μας ομάδα σε αυτόν τον τομέα.
«Ανάσα» θα αποτελέσει για τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλου η διάθεση του Σταδίου της Παραλίας, μετά το πολύμηνο κλείσιμό του για επανασπορά, που αναμένεται την άλλη εβδομάδα, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν είναι διαθέσιμη το τελευταίο διάστημα η επίσημη έδρα της Μαύρης Θύελλας, το γήπεδο του Μεσσηνιακού.
  

Με στόχο την καθιέρωση και το «άνοιγμα» το 1ο χριστουγεννιάτικο τουρνουά του ΠΣ Η Καλαμάτα 
Ιδιαίτερη επιτυχία γνώρισε το 1ο χριστουγεννιάτικο ποδοσφαιρικό τουρνουά για παιδιά από 8 έως 14 ετών που διοργάνωσε ο ΠΣ Η Καλαμάτα στις 28 και 29 Δεκεμβρίου 2018 στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Εμπνευσμένο και σχεδιασμένο από τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος είχε και το …γενικό πρόσταγμα περιλάμβανε σε ιδανικές δόσεις παιχνίδι, διασκέδαση, αγώνες, τεχνικές ασκήσεις, ενημέρωση, καθώς και το «ζωντανό» παράδειγμα που αποτέλεσε η παρουσία και οι συμβουλές των ποδοσφαιριστών της Μαύρης Θύελλας. Δεν έλλειψε ούτε ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας, Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ενώ η αυλαία έπεσε με τελικούς αγώνες, απονομές και κληρώσεις δώρων.
Πρόθεση του Γιάννη Χριστόπουλου και των υπευθύνων της Μαύρης Θύελλας είναι να συνεχιστεί το τουρνουά σε ετήσια βάση με τη συμμετοχή περισσότερων παιδιών και εκτός ομάδας και δίνοντας την ευκαιρία για αγωνιστική δράση και επιπλέον γιορτινό τόνο, προωθώντας έτσι την αγάπη των παιδιών στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.