Ιστορικό ματς Απόλλων-Μεσσηνιακός στις 6 μ.μ. σήμερα στο Κλειστό

Ιστορικό ματς Απόλλων-Μεσσηνιακός στις 6 μ.μ. σήμερα στο Κλειστό

Μεγάλο ματς σήμερα στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας, όπου θα συναντηθούν ο Απόλλωνας και ο Μεσσηνιακός. Το σούπερ καλαματιανό ντέρμπι της Α2 βόλεϊ των γυναικών έχει ιστορικό χαρακτήρα, καθώς οι μελανόλευκες λαμβάνουν για πρώτη φορά μέρος στην κατηγορία και η συνάντηση με τις πράσινες θα είναι μοναδική από κάθε άποψη. Οι δυο ομάδες πρωταγωνιστούν στον Όμιλό τους και αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος που θα βρεθεί στις κερκίδες και προβλέπεται ιδιαίτερα πολύς θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει υψηλού επιπέδου θέαμα.
Είναι ένα ματς χωρίς προγνωστικά, υποσχόμενο πολλές συγκινήσεις, με τις δύο πλευρές να διεκδικούν με πάθος τη διάκριση, τη νίκη και το γόητρο της πρωτοκαθεδρίας στο νομό.
Στην πραγματικότητα μέσα από έναν τέτοιο αγώνα όλοι είναι κερδισμένοι και πάνω απ’ όλα το βόλεϊ στην περιοχή μας…
  
Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ
Στις 2 μ.μ. σήμερα με ΟΦΗ η Καλαμάτα ‘80 
Το ξεκίνημα της νέας χρονιά συνδυάζεται με την πιο δύσκολη αναμέτρηση για την Καλαμάτα που στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α2 βόλεϊ ανδρών θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο του ομίλου. Ο αγώνας με τον ΟΦΗ θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας και οι φίλοι των «Λύκων» θα είναι εκεί για να δώσουν την δική τους ώθηση στους παίκτες του Γιώργου Κουλιέρη. Η καλαματιανή ομάδα έχει τις δυνατότητες όχι μόνο να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή εμφάνιση, αλλά να κάνει ακόμα και την έκπληξη, αρκεί να βγάλει στον φιλέ τον καλό της εαυτό.
Το τοπικό μας συγκρότημα εκτός από το κίνητρο του να παίζει απέναντι σε έναν τόσο προβεβλημένο αντίπαλο, την ανάγκη να αναπληρώσει βαθμούς που δεν κατόρθωσε να πάρει σε προηγούμενα ματς, προκειμένου να παραμείνει μακριά από περιπέτειες.