Πανάξια νίκη – οξυγόνο, 2-1 χθες για τον Πάμισο

Πανάξια νίκη – οξυγόνο, 2-1 χθες για τον Πάμισο

Την παρθενική του εντός έδρας νίκη στον εφετινό μαραθώνιο του 8ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, πέτυχε ο Πάμισος Μεσσήνης, μιας και επικράτησε στην έδρα του 2-1 του φορμαρισμένου ΑΟ Κατασταρίου. Μια πανάξια νίκη για τους «πράσινους» της Μεσσήνης, οι οποίοι εκτός από τα δύο γκολ έχασαν ορισμένες αξιόλογες ευκαιρίες.
Ο Πάμισος Μεσσήνης παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενους εντός έδρας αγώνες (οι ποδοσφαιριστές του έπαιξαν με πάθος) και πανηγύρισε έτσι τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.
Με τη χθεσινή της νίκη η ομάδα της Μεσσήνης έφθασε τους 7 βαθμούς και δείχνει ότι θα παλέψει για τη σωτηρία.  Πρέπει δε να σημειώσουμε ότι ο τεχνικός Μιχάλης Φασουλής έχει πλέον περισσότερες λύσεις μετά το μπαράζ μεταγραφών των προηγούμενων ημερών.
Για τον Πάμισο Μεσσήνης έκανε ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός Βαγγέλης Χελάς.
Στον πάγκο του Παμίσου Μεσσήνης δεν κάθισε ο προπονητής Μιχάλης Φασουλής, μιας και είχε αποβληθεί στον προηγούμενο αγώνα με την ΑΕ Πελλάνας Καστορείου. Ο κ. Φασουλής παρακολούθησε το ματς με μεγάλη αγωνία από την κερκίδα και μετά τη λήξη πανηγύρισε μαζί με τους ποδοσφαιριστές τη σημαντική νίκη.
Ο αγώνας αρχικά είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου από την έντονη βροχόπτωση.
 
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
17΄ο Γιάννης Μωράκης σέντρα, ο Βασίλης Αλεβίζος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
26΄ ο Μάριος Καρδάσης σέντρα, ο Ανδρέας Μεζίνη με δυνατό σουτ αιφνιδίασε τον Βαγγέλη Καπατσώρη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
29΄ ο Μάριος Κάρδαρης εκτέλεσε κόρνερ, ο Βαγγέλης Καπατσώρης απέκρουσε υπό την πίεση του Καρβούνη, που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ ακυρώθηεκ για φάουλ στον «πορτιέρο» των πρασίνων της Μεσσήνης.
39΄ ο Βαγγέλης Χελάς δυνατό σουτ, μόλις άουτ.
50΄ ο Ηλίας Ηλιόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Καρβούνη και ο διαιτητής Παναγιώτης Παναγάκος έδωσε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Βασίλης Αλεβίζος διαμορφώνοντας το 2-1.
Ήταν το δεύτερο προσωπικό γκολ του Αλεβίζου, ο οποίος δείχνει πως είναι σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις πέναλτι, μιας και είχε  πετύχει με τον ίδιο τρόπο γκολ και στο προηγούμενο ματς με την ΑΕ Πελλάνας Καστορείου στη Σπάρτη.
64΄ο Βαγγέλης Χελάς εκτέλεσε κόρνερ, ο Ηλίας Ηλιόπουλος γυριστό σουτ, άουτ.
67΄ ο Στάθης Βλάχος ανατράπηκε λίγο πριν την περιοχή από τον Καρβούνη, αλλά ο διαιτητής Παναγάκος δεν υπέδειξε την παράβαση.
77΄ ο Ανδρέας Μεζίνη γυριστό σουτ, ο Βαγγέλης Καπατσώρης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
81΄ ο Μάριος Κάρδαρης σέντρα, ο προωθημένος Καρβούνης γυριστή κεφαλιά, ο Καπατσώρης απέκρουσε σε κόρνερ.
Βοηθοί ήταν οι Παναγιώτης Σόβολος από την ΕΠΣ Λακωνίας και ο Παναγιώτης Τσούκας από την ΕΠΣ Αρκαδίας.
Αποβλήθηκε στο 85΄ (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) ο Καρβούνης (ΑΟ Κατασταρίου). Κίτρινη κάρτα είδαν οι Ηλιόπουλος, Μανιατέας (Πάμισος), Τηλιόπουλος (ΑΟ Κατασταρίου).
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Καπατσώρης, Αριστομενόπουλος, Νινιός, Φιλόπουλος, Αλεβίζος, Μωράκης, Βλάχος (72΄Μάραντος), Παπαδόπουλος (92΄ Γεωργουδιός), Κοντομανωλόπουλος (78΄ Μανιατέας), Ηλιόπουλος, Χελάς.
ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (Δημήτρης Νόλης): Δρακόπουλος, Παναγόπουλος, Κουρέλλας, Καρβούνης, Τηλιόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μπριλάκης, Κορφιάτης (61΄ Μαρίνος), Μεζίνη, Κάρδαρης, Μαρούδας.
Το ματς παρακολούθησαν 100 περίπου φίλαθλοι.
 
Eνίσχυση στην επίθεση με Άγγελο Γεωργιόπουλο
Στον Πάμισο Μεσσήνης επέστρεψε ο 25χρονος επιθετικός Άγγελος Γεωργιόπουλος (ξεκίνησε τη σεζόν στον Παναργειακό, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε ΑΟ Κυπαρισσίας, Καλαμάτα, Πάμισο Μεσσήνης, Τσικλητήρα Πύλου, Αιολικό κ.ά). Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ των «πρασίνων» της Μεσσήνης για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.