Τσώνης: «Είμαστε αδέσμευτοι, χωρίς χρώματα και έτσι συνεχίζουμε»


Ακόμα δύο προσχωρήσεις ανακοίνωσε ο Γιώργος Τσώνης  
Αιχμές για την ανεξαρτητοποίηση του Μένη Αδαμόπουλου 
Στο περιθώριο των ανακοινώσεων για την υπογραφή της σύμβασης με τη ΓΕΩΣΕ ο Γιώργος Τσώνης ανακοίνωσε δυο ακόμα προσχωρήσεις στο συνδυασμό του και δηλώσεις συμπόρευσης και εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του. Πρόκειται για την οικονομολόγο Ιωάννα Γεωργακοπούλου από το δημοτικό διαμέρισμα της Ιθώμης και τον Παναγιώτη Ζέππο από τη Μεσσήνη, που- όπως υπογράμμισε ο δήμαρχος- γνωρίζει την πόλη όσο πολύ λίγοι. Ερωτώμενος για τις αιχμές που άφησε στην ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησής του ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του και πρώην αντιδήμαρχος Μεσσήνης, Μένης Αδαμόπουλος, σημείωσε ότι αρχή του είναι να μην απαντά, απλά εξέφρασε την απορία πώς ο «φίλος» του ο Μένης, ισχυρίζεται ότι δε λαμβάνονται συλλογικά οι αποφάσεις, αφού ο ίδιος απουσιάζει εδώ και περίπου 2,5 χρόνια από τα Δημοτικά Συμβούλια, το χώρο δηλαδή που λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις του Δήμου.
Αναφορικά με τις αιχμές που άφησε στις δηλώσεις του για τον Γιώργο Αθανασόπουλο, κατά την τοποθέτησή του για την παραχώρηση του σταθμού του ΟΣΕ, επανέλαβε ότι η Δημοτική του Αρχή απέναντι στο μηδενισμό και την αλαζονεία που επέδειξε ο Γιώργος Αθανασόπουλος στην πρόσφατη παρουσίαση της υποψηφιότητάς του απαντά με έργα και προτάσεις που έρχονται καθημερινά στο «φως». Επίσης, πρόσθεσε ότι, όπως ο ίδιος απολογείται στους πολίτες της Μεσσήνης ως δήμαρχος, το ίδιο οφείλει να κάνει και ο Γιώργος  Αθανασόπουλος, καθώς είχε διατελέσει αντιδήμαρχος και οι δημότες δεν ξεχνούν… Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση να σχολιάσει την παρουσία του Παναγιώτη Νίκα στην εκδήλωση του Γιώργου Αθανασόπουλου και αν ο ίδιος πρόκειται να πάρει θέση στα της Περιφέρειες, ο κ. Τσώνης τόνισε ότι ο συνδυασμός του πριν από 5 χρόνια ξεκίνησε ως ανεξάρτητος, αδέσμευτος, χωρίς χρώματα και έτσι συνεχίζει, εκφράζοντας παράλληλα τη χαρά του που αξιόλογοι συνδημότες του τον εμπιστεύονται για την πορεία που επέδειξε αυτά τα 4 χρόνια και προσχωρούν στο συνδυασμό του… Άνθρωποι προερχόμενοι από όλους τους χώρους, πρόσθεσε!
Όσον αφορά στην παρουσία του Παναγιώτη Νίκα και όσων άλλων βρέθηκαν στην εκδήλωση του αντιπάλου του, σημείωσε ότι όλοι γνωρίζουν πώς βρέθηκαν εκεί, ο κ. Αθανασόπουλος έχει κάνει τις επιλογές του, αλλά ο ίδιος δεν πρόκειται να προσκαλέσει κανέναν στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς του… 
Του Κώστα Γαζούλη