Ελαφρύς τραυματισμός μοτοσικλετιστή στο Καρτερόλι – Διαμαρτυρίες κατοίκων για μέτρα οδηγικής ασφάλειας στο σημείο!

Ελαφρύς τραυματισμός μοτοσικλετιστή στο Καρτερόλι – Διαμαρτυρίες κατοίκων για μέτρα οδηγικής ασφάλειας στο σημείο!

Ευτυχώς ελαφρά τραυματίσθηκε χθες το πρωί στο Καρτερόλι και συγκεκριμένα στο 3ο χλμ. του δρόμου Μεσσήνης – Ζευγολατειού ένας 40χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, έπειτα από πλαγιομετωπική σύγκρουση με φορτηγάκι που οδηγούσε 27χρονος.
Η σύγκρουση συνέβη στην ισόπεδη διασταύρωση στο σημείο, όπου έχουν συμβεί και παλαιότερα τροχαία ατυχήματα. Κάτοικος της περιοχής, δε, επισήμανε επικοινωνώντας με το «Θ» ότι από τη διασταύρωση του Καρτερολίου έως την Τρίοδο τα αυτοκίνητα αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα σε ένα δρόμο που είναι πολύ στενός. Τρέμουν, όπως μας περιέγραψε, να βγουν από τα σπίτια τους να περπατήσουν στην άκρη του δρόμου και πολλές φορές λόγω της ταχύτητας και της στενότητας του δρόμου τα οχήματα καταλήγουν είτε στα πλαϊνά χαντάκια είτε σε μετωπική σύγκρουση.
Επίσης, εξήγησε ότι με παρεμβάσεις τους τοποθετήθηκε, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, πινακίδα στο σημείο που όριζε τα 50 χλμ. ως ανώτατο όριο ταχύτητας. Όταν, όμως, συνεργείο του Δήμου Μεσσήνης πραγματοποίησε εργασίες καθαρισμού στο σημείο, έριξε την ταμπέλα, δεν την αποκατάστησε και τις επόμενες ημέρες εκλάπη από αγνώστους. Μάλιστα, παρά τις έγγραφες διαμαρτυρίες του, όπως μας είπε, στο Δήμο, ακόμα δεν έχει επανατοποθετηθεί η πινακίδα.
Καταλήγοντας έκανε έκκληση να ληφθούν μέτρα στο σημείο, προκειμένου να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα.
Β.Β.