Σωτήρης Παναγιωτόπουλος: «Καλωσορίσατε στη Νέα Δημοκρατία, κε Βορίδη»

Σωτήρης Παναγιωτόπουλος: «Καλωσορίσατε  στη Νέα Δημοκρατία, κε Βορίδη»

«Επίθεση» εξαπέλυσε ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ν.Δ> στη Μεσσηνία στο Μάκη Βορίδη με αφορμή όσα είπε στην πίτα της ΝΟΔΕ Ν.Δ.
 
 
Με μια πολύ αιχμηρή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε ο Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας, αντινομάρχης και νυν υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στα όσα είπε ο Μάκης Βορίδης το βράδυ της Παρασκευής, κατά την ομιλία του στην κοπή πίτας της Ν.Δ., αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην Περιφέρεια.
Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Βορίδης τόνισε ότι η ψήφος στις περιφερειακές εκλογές είναι βαθύτατα πολιτική και η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμούν να στηριχθούν όσοι το κόμμα στηρίζει και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Παναγιώτης Νίκας. Μάλιστα, δε δίστασε να χαρακτηρίσει «προδότες που πρέπει να τιμωρηθούν» τους «αντάρτες» του κόμματος στην Πελοπόννησο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σωτήρης Παναγιωτόπουλος έδωσε το «παρών» στην κοπή πίτας της Νέας Δημοκρατίας, όπως άλλωστε και ο Χαράλαμπος Αφάλης, που επίσης είναι μέλος της Ν.Δ. και υποψήφιος στην Πελοπόννησο με τον Πέτρο Τατούλη.
Επίσης, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο πρώην υπουργός, Μάκης Βορίδης, έχει οριστεί μαζί με τον κ. Κουμουτσάκο ως τομεάρχης για την Πελοπόννησο.
Όπως είναι φυσικό, η ανάρτηση του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου έχει «προκαλέσει» αρκετή συζήτηση, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν υπήρχε επίσημη απάντηση από τα κεντρικά της «Πειραιώς».
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Παναγιωτόπουλου που «άναψε φωτιές»:
«Αγαπητέ κ. Βορίδη, καλωσορίσατε στη Ν.Δ! Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν προσφέρατε κάτι παραπάνω σε αυτόν τον εθνικό πολιτικό χώρο. Αυτό που γνωρίζω όμως είναι ότι χιλιάδες στελέχη δούλεψαν πριν από σας και έχτισαν αυτή την παράταξη με την τόσο μεγάλη εθνική προσφορά που λέγεται Ν.Δ.
Εννοείται ότι αυτή η παράταξη δε χτίστηκε για σας.
Λυπάμαι και προβληματίζομαι που αυτοί που σας έφεραν να μιλήσετε στην Καλαμάτα δε σας ρώτησαν πριν αν γνωρίζετε και δε φρόντισαν να σας ενημερώσουν για το ποιες είναι οι αρχές, οι θέσεις και η ιστορία της παράταξης που αφορούν στα στελέχη της Ν.Δ. και ειδικά στο Νομό Μεσσηνίας.
Η μόνη ίσως δικαιολογία που θα μπορούσε κανείς να δεχθεί για σας είναι ότι σε όλους τους αγώνες της συγκεκριμένης αυτής παράταξης ήσαστε απών και απέναντί της.
Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει, κε Μάκη Βορίδη, και κόκαλα τσακίζει και δεν πρέπει ποτέ να προτρέχει της διανοίας.
Σεμνά και ταπεινά, κε Βορίδη, όπως είχε πει και ο Κώστας Καραμανλής, διότι η συμπεριφορά σας μόνο κακό και διχασμό φέρνει στην παράταξη και το κόμμα.
Και θα ήταν καλό, αν δεν ξέρετε, να ρωτήσετε ποιος είναι ο υπογράφων και τους ψηφοφόρους και τα στελέχη της Ν.Δ. στη Μεσσηνία».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάρτηση του κ. Παναγιωτόπουλου συνοδεύεται από φωτογραφίες του με πρώην προέδρους του κόμματος της Ν.Δ.
 
Του Κώστα Γαζούλη