Ισχυρή εντολή για να συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά η Καλαμάτα ζήτησε σε μια μεγάλη συγκέντρωση ο Θ. Βασιλόπουλος!

Ισχυρή εντολή για να συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά η Καλαμάτα ζήτησε σε μια μεγάλη συγκέντρωση ο Θ. Βασιλόπουλος!

Πράσινα σημεία στα χωριά και σημαντικές μειώσεις τελών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και νερού υποσχέθηκε στους δημότες ο επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας»
 
 
Με μια μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας έριξε «αυλαία» στις προεκλογικές του εκδηλώσεις ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας», Θανάσης Βασιλόπουλος.
Στην τελευταία ομιλία πριν από τις εκλογές της προσεχούς Κυριακής 26ης Μαΐου, ο Θανάσης Βασιλόπουλος απευθύνθηκε στους δημότες ζητώντας τους ισχυρή εντολή και δηλώνοντας έτοιμος, τόσο ο ίδιος όσο και ο συνδυασμός τους, να αναλάβουν τη διοίκηση του Δήμου Καλαμάτας.
Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας», που παρουσιάστηκε όλο το προηγούμενο διάστημα αναλυτικά και συγκεκριμένα στους 5+1 άξονες που αναλύονται στις 112 δημιουργικές πρωτοβουλίες. Ένας σχεδιασμός, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, που είναι ρεαλιστικός, κοστολογημένος και απολύτως εφαρμόσιμος, προκειμένου ο Δήμος να παρέχει ακόμη περισσότερα στους δημότες του.
Μίλησε, επίσης, για τις προτάσεις του συνδυασμού του για έναν έξυπνο Δήμο με πρόσθετες καινοτόμες λειτουργίες για όλους τους κατοίκους, για ένα υγιές περιβάλλον τοπικής ανάπτυξης που θα αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα του τόπου και τις ικανότητες των κατοίκων, για τις προτάσεις στον τομέα της καθημερινότητας, του περιβάλλοντος, του αθλητισμού, του πολιτισμού, του τουρισμού, της τοπικής οικονομίας, αλλά και της επιχειρηματικότητας.
 Ο κ. Βασιλόπουλος στα όσα είχαν αναφερθεί όλο το προηγούμενο διάστημα πρόσθεσε χθες τρεις ακόμα «δημιουργικές πρωτοβουλίες». Συγκεκριμένα, δεσμεύτηκε για:
1. Δημιουργία 30 συνοικιακών πράσινων σημείων, ανά χωριό ή ενότητα, με παράλληλη μείωση των τελών καθαριότητάς, έως και 100%
2. Μηδενική καταβολή τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για τα χωριά του Ταϋγέτου
3. Μείωση τελών χρήσης νερού και υπονόμων, έως και 30%, για όλους.
Απευθυνόμενος στο πολυπληθές κοινό δεσμεύτηκε ότι δε θα κάνει πίσω, δε θα κουραστεί, δε θα σταματήσει, αν δεν ολοκληρωθεί πλήρως αυτός ο σχεδιασμός. Αν δε δικαιώσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών και αν δεν κερδίσει το αύριο για το Δήμο Καλαμάτας.
Δεν παρέλειψε να μιλήσει για το έργο που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στο Δήμο, πραγματοποιώντας έργα και δράσεις που συνέβαλαν στην καλύτερη λειτουργία του, αλλά και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών.
Η μεγάλη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση έκλεισε καλώντας στο βήμα τους 63 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» και τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί του σε έναν όμορφο και έντιμο αγώνα που έκαναν όλο το προηγούμενο διάστημα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προεκλογική συγκέντρωση του Θανάση Βασιλόπουλου το “παρών”, μεταξύ άλλων, έδωσαν πλήθος στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και αρκετοί υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
 
 
Μάλιστα, τον υποψήφιο δήμαρχο προλόγισε ο πρώην αντιδήμαρχος και συνοδοιπόρος του τα προηγούμενα χρόνια, Δημήτρης Δημόπουλος, ο οποίος και κάλεσε τους Καλαματιανούς την Κυριακή να ψηφίσουν τον Θανάση Βασιλόπουλο.
 
 
 Του Κώστα Γαζούλη
Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας