Φροντιστήριο «Π 3,14»: Μία νέα, σύγχρονη πρόταση στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης στην Καλαμάτα

Φροντιστήριο  «Π 3,14»: Μία νέα, σύγχρονη πρόταση στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης στην Καλαμάτα

Tο φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Π 3,14» (Θεμιστοκλέους 61, Καλαμάτα) αποτελεί μία νέα, σύγχρονη πρόταση στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης στη πόλη της Καλαμάτας.

Ο εκπρόσωπός του,Παπαδόπουλος Αθανάσιος, περιέγραψε το νέο εγχείρημα, αναφέροντας:

…για τη μέχρι σήμερα πορεία των συντελεστών του φροντιστηρίου:

Από την πρώτη στιγμή που ασχοληθήκαμε με την εκπαίδευση μας ήταν εύκολο να καταλάβουμε πως μόνο τα ολοκληρωμένα και με σύγχρονο τρόπο δοσμένα φροντιστηριακά μαθήματα μπορούν να αποτελέσουν το συστατικό της επιτυχίας. Χρόνια λοιπόν ασχοληθήκαμε με τα ιδιαίτερα μαθήματα και και σε συνεργασία με ένα επιτελείο καταξιωμένων καθηγητών με άριστη επιστημονική κατάρτιση και πολυετή διδακτική εμπειρία δημιουργήσαμε το Φροντιστήριο «Π 3,14», θέλοντας να προσφέρουμε στους μαθητές μας ποιοτική εκπαίδευση, που θα τους οδηγήσει σε μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

…για τους λόγους εκείνους, που θα πρέπει οι μαθητές να επιλέξουν το φροντιστήριο «Π 3,14»

«Είναι γεγονός ότι η επιλογή του φροντιστηρίου απαιτεί αρκετή προσοχή. Στο «Π 3,14» διαθέτουμε άρτια καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό, ολοκληρωμένο σύστημα μεθοδικής διδασκαλίας σε ολιγομελή (1-4 μαθητών) και ομοιογενή τμήματα, εγγυώμενοι έτσι τη μέγιστη απόδοση των μαθητών μας. Επιπλέον παρέχεται συμπληρωματική εκπαίδευση σε τυχόν «κενά» ή απορίες που μπορεί να προκύψουν σε κάθε μαθητή, ενώ δίνεται η δυνατότητα ιδιαίτερων μαθημάτων εφόσον παραστεί ανάγκη.

Παράλληλα, παρέχουμε εξατομικευμένο επαγγελματικό προσανατολισμό στους μαθητές της Γ’ Λυκείου, βοηθώντας τους να κατανοήσουν και να αξιολογήσουν τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους, ώστε να επιλέξουν σωστά τις σπουδές και το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν.

Τέλος,το εκπαιδευτικό περιβάλλον (δομή και οργάνωση των αιθουσών) έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να αναπτύσσεται η συνεργατική διδασκαλία και έτσι να επιτυγχάνεται το βέλτιστο παιδαγωγικό αποτέλεσμα.

Τι παρέχουμε:

Άρτια καταρτισμένο και έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό

Ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα έως 4 άτομα

Διδασκαλία προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του κάθε μαθητή

Δυνατότητα ιδιαιτέρων μαθημάτων

Συμπληρωματική εκπαίδευση

Συνεχή και ουσιαστική ενημέρωση γονέων

Φιλικό περιβάλλον

http://www.p3komma14.gr/

Θεμιστοκλέους 61, Καλαμάτα

2721402772 | p3komma14@gmail.com