Μικρός και μεγάλος τελικός σήμερα για το τουρνουά «Ι. Μπουσούνης» που διοργανώνει η Καλαμάτα ’80

Μικρός και μεγάλος τελικός σήμερα για το τουρνουά «Ι. Μπουσούνης» που διοργανώνει η Καλαμάτα ’80

Με ένα δυνατό ματς που κρίθηκε στο τάι μπρέικ, άρχισε χθες στο Κλειστό της Παραλίας το 3ο τουρνουά «Γιάννης Μπουσούνης» της Καλαμάτας ’80. Ο Πανερυθραϊκός επικράτησε με 3-2 (27-25, 18-25, 21-25, 25-22, 15-13) του ΑΟ Αιγιαλέων, ενώ έως αργά βρισκόταν σε εξέλιξη η αναμέτρηση των «Λύκων» με τον ΣΠΑ Καρδίτσας.
Η διοργάνωση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των τεσσάρων ομάδων για το πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ ανδρών θα ολοκληρωθεί σήμερα με τον μικρό τελικό που αρχίζει στις 3.30 μ.μ. και τον μεγάλο τελικό που θα ακολουθήσει στις 6  το απόγευμα.
Συνθέσεις
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Παναγιώτης Ντάκουρης-Στέφανος Μάνα): Μανιατέας, Γεωργάτος, Μπεσής, Μπλάουελ, Δημητούλης, Δ. Μπουσούνης, Μασούρας, Ντόντης, Μπιρμπίλης, Ξεροβάσιλας, Β. Ντάκουρης, Κατσιαφλάκας, Άρ. Χανδρινός λ., Μπούρας λ.
ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Ρεζκ, Μαρκές,  Θάνος, Παπαγεωργίου, Τρέμμας, Χειμωνέτος, Γιαννουσάς, Σφακιανάκης, Χατζατογλου, Λαζινός.
ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: Λιβαθινός, Κανάς, Βασιλάκης, Δασκαλόπουλος, Βλαχοστάθης, Χασάπης, Σαλαβασίδης, Νανόπουλος, Α. Δασκαλόπουλος, Κοσμάς, Γεράνιος, Καραγιάννης, Σύρος, Παπασταθόπουλος.
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Βήτας, Σεβδαλής, Τσικάτος, Καραγιώργος, Κρέτσης, Σταφυλοπάτης, Παπαδόπουλος, Πλεμμένος, Φάκας, Αδαμόπουλος, Σ. Μανδηλάρης, Κωστόπουλος.
Διαιτητές-γηραμματεία: Παναγιώτης Χανδρινός, Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος, Βενετία Λιακουνάκου.