«Σκόρπισε» και τη Μεσσαρά στο Ηράκλειο ο Απόλλωνας – «Θύμα» ανατροπής από την Πετρούπολη ο Μεσσηνιακός

«Σκόρπισε» και τη Μεσσαρά στο Ηράκλειο ο Απόλλωνας – «Θύμα» ανατροπής από την Πετρούπολη ο Μεσσηνιακός

Διπλά γιορτινές θα είναι οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για τον Απόλλωνα Καλαμάτας που συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ των γυναικών. Οι «μελανόλευκες» πέτυχαν χθες στο Ηράκλειο την 10η νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες και βρίσκονται πάντα στην κορυφή του 1ου Ομίλου, επιβεβαιώνοντας κάθε φορά ότι μόνο τυχαία δεν είναι αυτή η πορεία. Η ομάδα του Μπάμπη Μυτσκίδη μετέτρεψε σε …περίπατο την αναμέτρηση με τον ΓΑΣ Μεσσαράς, όπως μαρτυρούν και τα σετ που έχουν ως εξής: 13-25, 17-25, 10-25.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης-Μαρία Κωστοπούλου): Ειρ. Σακελλαρίου, Αποστολοπούλου, Κόλλια, Πετροπούλου, Μουρατιδη, Μπίτζα, Γάκη λ., Καρακύκλα, Κ. Σακελλαρίου, Καραμούντζου, Γ. Δεδούση λ..

Παρελθόν η Τζούλου
Από το …τρένο του πρωτοπόρου Απόλλωνα κατέβηκε η Κωνσταντίνα Τζούλου. Η έμπειρη ακραία-διαγώνιος φόρεσε για τελευταία φορά τη μελανόλευκη φανέλα την περασμένη εβδομάδα στο ντέρμπι με τον Μεσσηνιακό και εν συνεχεία, με απόφαση του προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη, λύθηκε η συνεργασία εξαιτίας κάποιων θεμάτων που δημιουργήθηκαν.

Μυτσκίδης:
Μιλώντας στο «Θ» για το χθεσινό παιχνίδι και την εκπληκτική πορεία του Απόλλωνα, ο …πρωτομάστορας αυτής της προσπάθειας, Μπάμπης Μυτσκίδης, ανέφερε σε δηλώσεις του:
«Παίξαμε πολύ καλά και σοβαρά και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα βγάζει τη διάρκεια, που ήταν εξ αρχής το ζητούμε, με αποτέλεσμα να τελειώνουμε το γύρο με το απόλυτο των νικών, έχοντας βγάλει και όλα τα δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο: με σοβαρότητα και πολλή δουλειά. Τα κορίτσια δικαιούνται και θα πάρουν ένα καλό ρεπό για τις γιορτές και θα επιστρέψουμε στο γήπεδο στις 2 Γενάρη.
Εύχομαι καλές γιορτές, με υγεία σε όλους και ο κόσμος να γεμίζει τα γήπεδα», κατέληξε ο προπονητής του Απόλλωνα!

«Θύμα» ανατροπής από την Πετρούπολη ο Μεσσηνιακός
Η Πετρούπολη χάλασε τις γιορτές του Μεσσηνιακού, περνώντας νικηφόρα χθες το απόγευμα από το Κλειστό της Παραλίας. Η αναμέτρηση ήταν για την 10η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ γυναικών και η καλαματιανή ομάδα φάνηκε να ελέγχει τη ροή της, καθώς βρέθηκε να προηγείται με 2-0 σετ. Ωστόσο, το αθηναϊκό συγκρότημα εκμεταλλεύθηκε την αγωνιστική «χαλάρωση» των «πρασίνων» για να πετύχει μια μεγάλη νίκη-ανατροπή, που την φέρνει έναν βαθμό πίσω από τον ΜΓΣ και την 4η θέση του 1ου Ομίλου.
Τα σετ στο χθεσινό παιχνίδι ήταν: 25-20, 25-20, 17-25, 23-25, 12–15.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γωγώ Σουρή): Ραμούνδου, Βακάλογλου, Gatelli, Αναγνώστου, Σωτηρίου, Γρίβα, Μπούκουρα λ., Αραπάκη, Μαθιουδάκη, Μπένου, Μπεσή, Ζερδεβά λ., Μουργή, Τσάλτα.