Σούπερ καλαματιανό ντέρμπι, Απόλλωνας-Μεσσηνιακός 3-2 για την Α΄2 Βόλεϊ γυναικών

Σούπερ καλαματιανό ντέρμπι, Απόλλωνας-Μεσσηνιακός 3-2 για την Α΄2 Βόλεϊ γυναικών

Συναρπαστικό, όπως αναμενόταν, ήταν το ντέρμπι βόλεϊ της Α2 γυναικών, ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Μεσσηνιακό για την 9η αγωνιστική του 1ου Ομίλου, που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας. Ο φίλαθλος κόσμος κατέκλυσε τις κερκίδες, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον και οι παίκτριες των δύο ομάδων πρόσφεραν όμορφο υψηλού επιπέδου αγωνιστικό θέαμα και πολλές συγκινήσεις.
Με τον αέρα του πρωτοπόρου ο Απόλλωνας πήρε το πρώτο σετ με 25-23, με τον Μεσσηνιακό να αποδεικνύει ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με 17-25 στο δεύτερο σετ. Οι «μελανόλευκες» πήραν εκ νέου προβάδισμα, κατακτώντας το 3ο σετ με 25-18. Αυτό όμως δεν πτόησε τις «πράσινες» της Γωγώς Σουρή, που επανήλθαν δριμύτερες και με σαρωτικό τρόπο, 14-25, ισοφάρισαν σε 2-2.
Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο τάι μπρέικ για να …λύσουν τις διαφορές τους, με τον Απόλλωνα  να επιδεικνύει σε έναν ακόμη αγώνα νοοτροπία πρωταθλητή, επικρατώντας με 16-14. Η ομάδα του Μπάμπη Μυτσκίδη συνεχίζει ένα μοναδικό σερί νικών 9×9 και οδηγεί σταθερά την βαθμολογική κούρσα, παρά την απώλεια του ενός από τους τρεις βαθμούς χθες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης): Ειρ. Σακελλαρίου, Τζούλου, Αποστολοπούλου, Κόλλια, Πετροπούλου, Μουρατιδη, Μπίτζα, Γάκη λ., Καρακύκλα, Κ. Σακελλαρίου, Καραμούντζου, Γ. Δεδούση λ..
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γωγώ Σουρή): Αναγνώστου, Σωτηρίου, Μαθιουδάκη, Χειλαδάκη, Ραμούνδου, Μπούκουρα λ., Κουτσουροπούλου, Ζερδεβά λ., Γρίβα, Βακάλογλου, Γκατέλι, Αραπάκη, Μπεσή, Μπένου.