Απονομή πλακετών για την καλύτερη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα της Κυπαρισσίας

Απονομή πλακετών για την καλύτερη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα της Κυπαρισσίας

Μεταξύ των 29 επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για την καλύτερη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα ψήφισαν σε συνεδρίασή τους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, κι αφού έλαβαν υπ’ όψιν τους, αυστηρά βάσει των φωτογραφιών που στάλθηκαν από τις επιχείρησης της πόλης, τη γενική εντύπωση, την πρωτοτυπία, τη δημιουργικότητα, την απόδοση της ιδέας των Χριστουγέννων, την πρόκληση ενδιαφέροντος των διερχομένων και το μαγνητισμό του βλέμματος.

Τους περισσότερους πόντους μεταξύ των διαγωνιζομένων έλαβε η επιχείρηση “Sogno casa decorazioni” – Κωνσταντακοπούλου Σοφία, η οποία και αναδεικνύεται νικήτρια του διαγωνισμού και θα παραλάβει τη χρυσή πλακέτα.

Δεύτερη σε πόντους αναδείχτηκε η επιχείρηση «Μεσσήνια Γη», η οποία θα παραλάβει την ασημένια πλακέτα.

Τρίτο σε πόντους και με οριακή διαφορά από την τέταρτη επιχείρηση, αναδεικνύεται το κατάστημα «Νάγια», η οποία και θα παραλάβει τη χάλκινη πλακέτα.

Σε κάθε περίπτωση το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί και τις 29 επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό. «Η μεγάλη συμμετοχή στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε» σχολιάζει σχετικά.