Για άλλο ένα χρόνο υπέγραψε σύμβαση για τα σκουπίδια ο Δήμος Καλαμάτας

Για άλλο ένα χρόνο υπέγραψε σύμβαση  για τα σκουπίδια ο Δήμος Καλαμάτας

Επέκταση της σύμβασης για ένα χρόνο ακόμα, όσον αφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων, υπέγραψε ο Δήμος Καλαμάτας. Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο, χθες τα δύο συμβαλλόμενα μέλη προχώρησαν στην ενεργοποίηση του δικαιώματος προαίρεσης της αριθμ. 238/2018 σύμβασης μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και της εταιρείας ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε.
Πρόκειται επί της ουσίας για επέκταση ενός έτους της σύμβασης που ίσχυε μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τη δυνατότητα που δινόταν, με ανάλογη αύξηση του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου.
Μεταξύ άλλων, ο Δήμος ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Η παράταση της σύμβασης κρίθηκε αναγκαία, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί η λύση της διαχείρισης των απορριμμάτων σε περιφερειακό επίπεδο και εξαιτίας του γεγονότος ότι η ανάδοχος εταιρεία ΗΛΕΚΤΩΡ συνεχίζει την καλή πρακτική της, εκπληρώνοντας τις προβλεπόμενες συμβατικές της υποχρεώσεις, και αυτή τη στιγμή αποτελεί τη μόνη ενδεδειγμένη λύση διαχείρισης των σύμμεικτων αστικών απορριμμάτων του Δήμου Καλαμάτας. Υπενθυμίζεται ότι το κόστος παραμένει στα 57,10 ευρώ/τόνο».