Δ.Σ. Τριφυλίας: Για Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων θα συζητήσουν Λεβεντάκης με Νίκα

Δ.Σ. Τριφυλίας: Για Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων  θα συζητήσουν Λεβεντάκης με Νίκα

Σε δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Δήμο Τριφυλίας αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης.

Σε μία από τις πολλές παρεμβάσεις του, δίδοντας απαντήσεις σε θέματα κι ερωτήματα που είχαν τεθεί από δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα ύστερα από την τοποθέτηση του Γιάννη Παρασκευόπουλου ότι η καθαριότητα, μετά την αποχώρηση του κ. Ασημακόπουλου, έχει «χαλαρώσει», ο δήμαρχος Τριφυλίας είπε ότι θα πάει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για χώρο Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, προσθέτοντας ότι θα πάρουν press containers.

Θα δούμε, είπε, με τον κ. περιφερειάρχη για το χώρο του Σταθμού Μεταφόρτωσης, ενώ αναφέρθηκε στη δυσκολία και το κόστος των απορριμματοφόρων να πηγαινοέρχονται στο Αλιμάκι για τα σκουπίδια. Εκείνο, ωστόσο, που δε διευκρινίστηκε είναι το πού θα χωροθετηθεί ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στα όρια του Δήμου Τριφυλίας, εάν βεβαίως υπάρχουν ήδη κάποιες σκέψεις, κι αν τυχόν θα δέχεται και από αλλού απορρίμματα. Επίσης, εάν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την έναρξη της προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων από την ΤΕΡΝΑ, καθώς και σε ποιο σημείο βρίσκεται η υλοποίηση του περιφερειακού σχεδιασμού διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο.

Του Ηλία Γιαννόπουλου