«Λογική» ήττα με Ιωνικό για Καλαμάτα, Κυριακή εντός η μητέρα των μαχών με Διαγόρα

«Λογική» ήττα με Ιωνικό για Καλαμάτα, Κυριακή εντός η μητέρα των μαχών με Διαγόρα

Με τον νέο προπονητή Νίκο Αναστόπουλο να κάνει …και να μην κάνει το ντεμπούτο του στο γήπεδο της Νεάπολης, η Καλαμάτα ηττήθηκε με 1-0 την περασμένη Κυριακή στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Football League και παρέμεινε μόνη της στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Κόντρα στον 2ο πια του πρωταθλήματος η τοπική μας ομάδα είχε εξ ορισμού δύσκολο έργο που έγινε δυσχερέστερο από το γεγονός ότι δέχθηκε το γκολ μόλις στο 1ο λεπτό από κεφαλιά του Κρητικού, έπειτα από φάουλ του Μουστάκη.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν ακόμη στο 28’ με τον Μουστάκη, στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Κρητικό ή στο 65’ με τον Φουρλάνο, ενώ η τοπική μας ομάδα παρουσίασε και πάλι προβλήματα σε όλες τις γραμμές.

Στον πάγκο της Καλαμάτας κάθισε ο γενικός αρχηγός Τάσος Χατζηαγγελής και ο προπονητής τερματοφυλάκων Σωτήρης Λυμπερόπουλος, ενώ ο Νίκος Αναστόπουλος για λόγο που δεν διευκρινίζεται (;), παρακολούθησε το ματς από τις κερκίδες μαζί με τον Τάσο Σιούλα.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Κολλαράς, Ιωάννου, Φουρλάνος, Τιεντσέ, Γκοτσούλιας, Βλαχομήτρος (62′ Μακρίδης), Βουκμίροβιτς (87′ Παπατζίκος), Κουιρουκίδης (78′ Πογοσιάν), Kρητικός.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Τριποτσέρης, Χριστοφιλέας, Νασέρ (46′ Πέεφ), Ζαχαρόπουλος, Νατσιόπουλος (46′ Οσμάναγκιτς), Ηλιόπουλος, Ελ Ιντρίσι, Μπουσμπίμπα.

Έκκληση στον κόσμο για την Κυριακή από Χατζηαγγελή
Ο Τάσος Χατζηαγγελής εκπροσώπησε την Καλαμάτα στην συνέντευξη Τύπου των προπονητών προχθές στη Νεάπολη, στη θέση του Νίκου Αναστόπουλου. Η παρουσία του κ. Αναστόπουλου στη… θέση του συνεχίζει να θυμίζει σήριαλ, καθώς πέρα από την καθυστερημένη άφιξη του την περασμένη εβδομάδα και την απουσία του ουσιαστικά στο ματς με τον Ιωνικό, η χθεσινή προπόνηση των «μελανόλευκων» στα Παλιάμπελα έγινε υπό τις οδηγίες του συνεργάτη του-γυμναστή κ. Λιούγκου. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας έχουν ρεπό και ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται την Τετάρτη στην Καλαμάτα για να ξεκινήσει την προετοιμασία για το κρίσιμο ματς της Κυριακής με τον Διαγόρα. Η αναμέτρηση με τους Ροδίτες θα φιλοξενηθεί στο Στάδιο της Παραλίας στις 3 μ.μ. της 2ας Φεβρουαρίου, με την Καλαμάτα να περιμένει την βοήθεια της πανηγυρίζουσας εκείνη την ημέρα πολιούχου Παναγίας Υπαπαντής για να ανακάμψει αγωνιστικά, δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί που περιλαμβάνει 11 ήττες σε 13 ματς!

Ο αγώνας με τον Διαγόρα είναι «ο πρώτος τελικός από τους εννέα» τόνισε και επαναλαμβάνει ο κ. Χατζηαγγελής, κάνοντας έκκληση στον κόσμος της Μαύρης Θύελλας να βοηθήσει. «Μας έχει βοηθήσει έως τώρα, τον έχουμε πικράνει, αλλά πιστεύω είναι απαραίτητη η βοήθειά του για τη συνέχεια. Έχουμε εννέα τελικούς και το ταμείο γίνεται πάντα στο τέλος», πρόσθεσε ο γενικός αρχηγός της τοπικής μας ομάδας.

Από την ύστατη προσπάθεια της Καλαμάτας για παραμονή θα απουσιάσει ο Πάρης Μπάμπης ο οποίος ζήτησε και έλυσε το συμβόλαιο του.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

Βέροια – Καβάλα 0-2

Αιγάλεω – Ασπρόπυργος 0-2

Ιωνικός – Καλαμάτα 1-0

Τρίκαλα – ΠΟ Τριγλίας 2-0

Θεσπρωτός – Ολυμπιακός Βόλου 4-1

Νίκη Βόλου – Ιάλυσος 2-0

Διαγόρας – ΟΦ Ιεράπετρας 0-0

Η βαθμολογία

1    Τρίκαλα  35  23-11

2    Ιωνικός  30  17-9

3    Βέροια    29  18-10

4    Καβάλα   28  19-10

5    Νίκη Βόλου    28  20-13

6    Διαγόρας 26  20-11

7    Ολυμπιακός Βόλου  24  22-22

8    Ιεράπετρα     24  13-14

9    Ασπρόπυργος  19  17-24

10  Αιγάλεω  17  10-17

11  Ιάλυσος  16  6-15

12  Θεσπρωτός    15  19-25

13  Τρίγλια   14  13-26

14  Καλαμάτα 12  13-23

-Ιεράπετρα και Ιάλυσος έχουν από έναν αγώνα λιγότερο.

Η επόμενη αγωνιστική

1/2

Ιάλυσος-Ιωνικός

Καβάλα-Τρίκαλα

Τρίγλια-Θεσπρωτός

2/2

Νίκη Βόλου-Αιγάλεω

Ασπρόπυργος-Βέροια

Καλαμάτα-Διαγόρας

Ιεράπετρα-Ολυμπιακός Βόλου