Με Μουρτζιάπη η χθεσινή προπόνηση της Καλαμάτας, σήμερα (μάλλον) ο Αναστόπουλος

Με Μουρτζιάπη η χθεσινή προπόνηση της Καλαμάτας, σήμερα (μάλλον) ο Αναστόπουλος

Ούτε χθες τελικά ήρθε στην Καλαμάτα ο Νίκος Αναστόπουλος, εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα. Περαιτέρω δεν έγινε από πλευράς ΠΑΕ η αναμενόμενη επίσημη οριστικοποίηση της πρόσληψης του θρυλικού «Μουστάκια» στον πάγκο της Καλαμάτας. Η παρουσία όμως του «μόνιμου» συνεργάτη του, Θανάση Μουρτζιάπη, υπό τις οδηγίες του οποίου έγινε η χθεσινή προπόνηση των «μελανόλευκων» στα Παλιάμπελα, αποτελεί την έμμεση, αλλά σαφή, επιβεβαίωση. Τον κ. Μουρτζιάπη παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές ο Τάσος Σιούλας, ενώ στο προπονητικό κέντρο της δυτικής πόλης το «παρών» έδωσαν εκ μέρους της διοίκησης ο Θοδωρής Παπαθεοδωρίδης και δύο από τους συνεργάτες του τέως προπονητή της ομάδας, του γενικού αρχηγού Τάσου Χατζηαγγελή και του προπονητή τερματοφυλάκων, Σωτήρη Λυμπερόπουλου.

Αγωνιστικά, η ομάδα της Καλαμάτας προετοιμάζεται –καλώς εχόντων των πραγμάτων τα «ηνία» θα αναλάβει από σήμερα ο κ. Αναστόπουλος- για τον επόμενο τελικό-παραμονής, την Κυριακή στο γήπεδο της Νεάπολης με την εκ των πρωτοπόρων ομάδα του Ιωνικού. Σε αυτό το ματς, για την 17η αγωνιστική της Football League δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μάκος και Ντε Σα και οι τιμωρημένοι Στεργίδης και Κωνσταντινόπουλος, ενώ ο Στεφανάκος, που επίσης συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών, δηλώθηκε να εκτίσει στο ματς με τον ΠΟ Τρίγλιας.

-Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε, μεταξύ άλλων, να επιβάλλει στην Καλαμάτα χρηματική ποινή 1.100 ευρώ για τον εντός έδρας αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακός.