Με Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Κύπελλο Ελλάδος η Καλαμάτα

Με Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Κύπελλο Ελλάδος η Καλαμάτα

Τον πρωτοπόρο της Super League (και μία από τις 32 ομάδες του Europa League), Ολυμπιακό Πειραιώς αντιμετωπίζει σήμερα στις 7.30 μ.μ. στο Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Π.Σ. «Η Καλαμάτα» στον αγώνα  ρεβάνς της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι ερυθρόλευκοι μετά τη νίκη τους με 2-0 πριν μία εβδομάδα στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, έχουν μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τη σημερινή ρεβάνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός  της Πειραϊκής ομάδας Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του, θέλουν να «ζευγαρώσουν» τις νίκες, πραγματοποιώντας παράλληλα  αξιόλογη εμφάνιση.

Ο κ. Μαρτίνς προτίθεται να κάνει «ροτέισον» και ενδέχεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στο σπουδαίο μεσοεπιθετικό Κώστα Φορτούνη (προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό).

Στην Καλαμάτα, ο τεχνικός Βασίλης Βούζας, αν κρίνουμε  από τη σύνθεση της αποστολής, (προφυλάσσει αρκετά βασικά στελέχη) έχει στρέψει την προσοχή του στον κυριακάτικο κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου (για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League).

H τοπική μας ομάδα (στο παρελθόν έχει γνωρίσει μια βαριά ήττα με 10-0 από τον Ολυμπιακό Πειραιώς σε ματς Κυπέλλου), θέλει αξιόλογη εμφάνιση και ό,τι βγει.

Η αποστολή

Στην αποστολή του Π.Σ. Η Καλαμάτα, η οποία θα μεταβεί αυθημερόν στον Πειραιά, μετέχουν για  πρώτη φορά ορισμένοι νεοαποκτηθέντες. Αναφερόμαστε στον 28χρονο Αιγύπτιο Αχμέντ Νάσερ Μπάντ, στον 22χρονο Ολλανδό επιθετικό Άντχαμ Ελ Ιντρίσι και στον 32χρονο Σκοπιανό μεσοαμυντικό Όλιβερ Πέεφ.

Ο τεχνικός της Καλαμάτας Βασίλης Βούζας έχει αφήσει εκτός  αποστολής αρκετά βασικά στελέχη, έτσι ώστε να τα ξεκουράσει εν όψει του κρίσιμου ματς κόντρα στην Νίκη Βόλου. Πρόκειται για τους Στεφανάκο, Στεργίδη, Νατσιόπουλο, Κωνσταντινόπουλο, Τριποτσέρη, Μπάμπη.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι εξής:

Κασωτάκης, Πάντος, Πέεφ, Γαλούπης, Πανάγου, Καντούτσης, Ζαχαρόπουλος, Αλεξόπουλος, Χριστοφιλέας, Osmanagic, El Idrissi, Πετσίτης, Bousbiba, Ηλιόπουλος, Τόλι Αρντίτ, Γκελγκέρια, Τριανταφυλλάκης, Ahmed Naser Eid Badr.

To ματς Ολυμπιακού Πειραιώς  – Π.Σ. Η Καλαμάτα έχει οριστεί να σφυρίξει ο Αριστείδης Βάτσιος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, βοηθοί θα είναι οι Κωνσταντίνος Κωνστάντιος από την ΕΠΣ Εύβοιας και Μιχαήλ Παπαδάκης από την ΕΠΣ Ηρακλείου, τέταρτος διαιτητής ο Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης από την ΕΠΣ Αθήνας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Χρήστος Δαγκλής από την ΕΠΣ Μακεδονίας.