Οι λαμπαδηδρόμοι που θα υποδεχτούν την Ολυμπιακή Φλόγα στην Καλαμάτα

Οι λαμπαδηδρόμοι που θα υποδεχτούν  την Ολυμπιακή Φλόγα στην Καλαμάτα

Συνάντηση με την Οργανωτική Επιτροπή για την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Καλαμάτα είχε χθες ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

Τη δε επιτροπή επιλογής και οργάνωσης  απαρτίζουν οι: Βασιλόπουλος Παναγιώτης-πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας, Θεόδωρος Πανταζόπουλος -καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Δημήτριος Πουλόπουλος -καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Ιωάννης Καλυβιώτης -καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Άστρη Μαυρέα-καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η επιλογή των λαμπαδηδρόμων, καθώς ολοκληρώθηκε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνονται τα ονόματα των αθλητών (σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς της ΕΟΕ) που θα συμμετέχουν στην τελετή έλευσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην Καλαμάτα. Η διανυκτέρευσή της στην πόλη θα γίνει στις 12 Μαρτίου 2020, η δε αναχώρηση την επομένη.

Οι αθλητές που επελέγησαν είναι οι:

-Βεργινάδης Παναγιώτης (Ιστιοπλοΐα, 1η θέση Eυρωπαϊκό Lightning )

-Γιώργος Λαζαρίδης (Τένις με αμαξίδιο, 2η θέση Παγκόσμιο)

-Πουλής Διονύσιος (4χ100 Στίβος, 3η πανευρωπαϊκή νίκη με την Εθνική Ομάδα Νέων)

-Νίκη Αθανασοπούλου (Tae Kwon Do, 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών)

-Χάσκου Μαρία (Βeach Volley, 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων)

-Παναγιώτης Λαγοπάτης (Κολύμβηση, 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΣΥΣΜ). Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις σχετικά με την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καλαμάτας.