Τριφυλία: Δεν ήξεραν και συγκάλεσαν έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. χωρίς λόγο…

Τριφυλία: Δεν ήξεραν και συγκάλεσαν έκτακτη  συνεδρίαση του Δ.Σ. χωρίς λόγο…

-Ακόμα μία επιβεβαίωση του «Θ» με απόφαση δημάρχου!

«Για ποιο λόγο συγκλήθηκε έκτακτη συνεδρίαση, αφού οι αντιδήμαρχοι στις δύο ως άνω Επιτροπές ορίζονται με απόφαση δημάρχου και δεν εκλέγονται από το Δημοτικό Συμβούλιο;», αναφέραμε στο προχθεσινό φύλλο του «Θ» και την ίδια μέρα με απόφαση του δημάρχου Τριφυλίας το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε πλήρως και απόλυτα!

Προχθές το μεσημέρι (και ώρα 13:46:13) δημοσιεύθηκε στη Δι@υγεια απόφαση δημάρχου Τριφυλίας με ΑΔΑ: 6Μ4ΞΩΗΕ-7ΜΔ και θέμα «Αντικατάσταση – ορισμός αντιδημάρχου ως μέλος Οικονομικής Επιτροπής & Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και ορισμός προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής».

Σε αυτή, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι ο δήμαρχος Τριφυλίας αποφασίζει: Τον ορισμό του αντιδημάρχου Κουτρουμπή Αλέξανδρου του Ηλία ως μέλους της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Τριφυλίας, στη θέση του παραιτηθέντος αντιδημάρχου κ. Ασημακόπουλου Γεωργίου. Τον ορισμό του αντιδημάρχου Κουτρουμπή Αλέξανδρου του Ηλία ως μέλους της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Τριφυλίας, στη θέση του παραιτηθέντος αντιδημάρχου Ασημακόπουλου Γεωργίου. Τον ορισμό του αντιδημάρχου Βλάχου Αντωνίου του Θεμιστοκλέους ως προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Τριφυλίας, στη θέση του παραιτηθέντος αντιδημάρχου Ασημακόπουλου Γεωργίου. Η θητεία των ανωτέρω ορίζεται έως την 4η Σεπτεμβρίου 2020…».

Για ποιο λόγο, λοιπόν, συγκλήθηκε έκτακτη συνεδρίαση είναι ένα ερώτημα από το οποίο αναδεικνύεται πως εκείνοι που όφειλαν να γνωρίζουν τι ορίζεται είχαν άγνοια κι αυτό δεν τιμά κανέναν εκ των εχόντων ευθύνη και θεσμική αρμοδιότητα!

Του Ηλία Γιαννόπουλου