Χειμερινοί κολυμβητές γιόρτασαν στην παραλία με την πίτα τους

Χειμερινοί κολυμβητές γιόρτασαν  στην παραλία με την πίτα τους

Τι κι αν διανύουμε χειμώνα, τι κι αν έξω κάνει κρύο, τι κι αν η θάλασσα είναι «γεράνια», οι χειμερινοί κολυμβητές στην Κυπαρισσία χθες το μεσημέρι γιόρτασαν στην παραλία, κόβοντας την πίτα τους για τη νέα χρονιά, αφού βεβαίως είχαν απολαύσει το μπάνιο τους!

Άνθρωποι που αγαπούν τη θάλασσα και χαίρονται τα νερά της καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου η Σόνια Τουρκολιά, η Αθηνά Κόλλια, η Δέσποινα Ασημακοπούλου, η Δήμητρα Πολίτου και ο Μίμης Ντρούλιας συναντήθηκαν και μαζί με άλλους χειμερινούς κολυμβητές και φίλους έκοψαν την πίτα τους ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά.

Γιορτής αγάπης της θάλασσας θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί η γιορτή τους! Μια γιορτή που είχε πίτα, τούρτα γενεθλίων για τη Σόνια, λαχταριστούς μεζέδες και τσίπουρο δίπλα στο κύμα! Με τον ήλιο του Γενάρη να ζεσταίνει γλυκά την ατμόσφαιρα και τη θάλασσα, όπως μας είπαν, να είναι ζεστή και με ένα κυματάκι θελκτικό!

Το φλουρί έτυχε στον πρώην δήμαρχο Τριφυλίας, Κώστα Κόλλια, αλλά επειδή η σύζυγός του, Αθηνά, προσέφερε το δώρο, ένα ζωγραφιστό στο χέρι μπουκάλι – έργο τέχνης, έγινε κλήρωση με αριθμούς και τυχερή αναδείχθηκε η Δέσποινα Ασημακοπούλου!

«224 Ιουνίου και η θάλασσα… σιρόπι!», επισήμανε η Σόνια Τουρκολιά.

Του Ηλία Γιαννόπουλου