Για αποτέλεσμα στη Ρόδο η Καλαμάτα – Ανακοίνωσε και νέα μεταγραφή


Η Καλαμάτα έκανε αξιόλογη εμφάνιση στο προχθεσινό ματς Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον πρωτοπόρο της Super League Ολυμπιακό Πειραιώς, αλλά γνώρισε την ήττα και πλέον εξανεμίστηκαν οι ελπίδες της για πρόκριση. Η τοπική μας ομάδα στον αγώνα ρεβάνς, που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή εμφάνιση.
Η Καλαμάτα στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα της Football League όπου την Κυριακή δοκιμάζεται με τον Ιάλυσο στη Ρόδο σε ένα πολύ κρίσιμο ματς της 15ης αγωνιστικής.
Ο προπονητής Βασίλης Βούζας, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές του, είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε η ομάδα να ξεκολλήσει από την ουρά της κατάταξης.
Η Καλαμάτα αγνοεί τη νίκη από την 5η αγωνιστική και σε περίπτωση που συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα, τότε θα στενέψουν ακόμη πιο πολύ τα περιθώρια όσον αφορά στην παραμονή στην κατηγορία.
 
Απέκτησε τον Ολλανδό Adham El Idrissi
Στο μεταξύ ο Π.Σ. Η Καλαμάτα συνεχίζει τη μετεγγραφική ενίσχυση, καθώς χθες γνωστοποιήθηκε η μετεγγραφή του 22χρονου Ολλανδού επιθετικού Adham El Idrissi.
Η ανακοίνωση της διοίκησης του Π.Σ. Η Καλαμάτα για τη μετεγγραφή του Adham El Idrissi αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Adham El Idrissi.
Είναι από την Ολλανδία, είναι 22 ετών και παίζει ως επιθετικός. Σε μικρή ηλικία πήγε στις ακαδημίες του Άγιαξ, όπου πέρασε από όλα τα τμήματα (Ajax U17,Ajax U19,Ajax U21). Η τελευταία του ομάδα ήταν η SC Telstar. Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».
  
Συγχαρητήρια στον φίλαθλο κόσμο
Τέλος, η διοίκηση του Π.Σ. Η Καλαμάτα μέσω ανακοίνωσής της συγχαίρει τον φίλαθλο κόσμο για την άψογη συμπεριφορά του στο γήπεδο στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Θέλουμε να συγχαρούμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για την άψογη συμπεριφορά του στο γήπεδο και να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τη συμπαράσταση του στην ομάδα μας καθώς και για τον παλμό που δονούσε την ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Επίσης, ευχαριστούμε την αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας για τα μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν, για την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού αγώνα».