Επιτυχημένο το 1ο τουρνουά «3on3» για φιλανθρωπικό σκοπό

Επιτυχημένο το 1ο τουρνουά «3on3» για φιλανθρωπικό σκοπό

Επιτυχημένο ήταν το 1ο τουρνουά «3on3», που διεξήχθη  το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας.
Τα έσοδα του εν λόγω τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν 20 ομάδες, θα δοθούν για την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου και του Δημοτικού Φαρμακείου Καλαμάτας.
Το Σάββατο, πρώτη ημέρα του τουρνουά, διεξήχθησαν αγώνες της προκριματικής φάσης και την Κυριακή διεξήχθησαν αγώνες της τελικής φάσης.
Νικήτρια του 1ου τουρνουά «3on3» αναδείχθηκε  η ομάδα των Δ. Χατζή, Νικολόπουλου, Λουκά και Δήμα, καθώς νίκησε στο μεγάλο τελικό την ομάδα των Παλαμίδη, Μαξιλάρα, Λιανού και Αγγελόπουλου.
Διαιτητές στους αγώνες της προκριματικής και της τελικής φάσης ήταν οι Νεκτάριος Μαλαπάνης, Σπύρος Ταβουλαρέας  και Βασίλης Ζάγουρας.
 
Παρουσία Νίκου Χατζή οι τελικοί
Τους αγώνες της τελικής φάσης του 1ου τουρνουά «3on3» για φιλανθρωπικό σκοπό παρακολούθησε και ο παλιός διεθνής  Καλαματιανός Καλαθοσφαιριστής  και νυν προπονητής Νίκος Χατζής.
Στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα, διακρίναμε και τον ταλαντούχο Καλαματιανό «γκαρντ» του Αμύντα, Νεκτάριο Καραγγελή.
  
Οι Δημήτρης Χατζής νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων
Μία από τις εκπλήξεις του τουρνουά «3on3» ήταν ο διαγωνισμός τριπόντων. Συμμετείχαν 12 αθλητές και νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Χατζής (αγωνίζεται στο ΓΣ Γαργαλιάνων).
Μετά τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του 1ου τουρνουά «3on3» για φιλανθρωπικό σκοπό, έγιναν οι απονομές και στις νικήτριες ομάδες  δόθηκαν έπαθλα, προσφορά από τις επιχειρήσεις Alma Sport, Παπαδημητρίου, Μουργή, Κοταχέα, La Gustosa, Σιαμπή και Παυλόπουλου.
Κλείνοντας ν’ αναφέρουμε ότι σημαντική ήταν η συμβολή στην επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου τουρνουά «3on3» για φιλανθρωπικό σκοπό του γνωστού προπονητή Σπύρου Ψυχογιού, ο οποίος  είχε τη συνδρομή  του Νεκτάριου Μαλαπάνη.
Στις προθέσεις των διοργανωτών είναι, το τουρνουά «3on3» να γίνει θεσμός.