Fiber: η τεχνολογία που μας ταιριάζει μέχρι να ερευνήσουμε τις επιπτώσεις της 5G ακτινοβολίας

Fiber: η τεχνολογία που μας ταιριάζει μέχρι να ερευνήσουμε τις επιπτώσεις της 5G ακτινοβολίας

Η πρώτη επανάσταση στις τηλεπικοινωνίες και, μάλιστα, στην κινητή και σταθερή τηλεφωνία και το ίντερνετ, για τη μετάδοση των δεδομένων μέσω της χρήσης της ενσύρματης τηλεφωνίας με καλώδια που περιείχαν σύρματα από χαλκό, συνέβη γύρω στο 2000.

Η δεύτερη «επανάσταση» ήταν η Fiber = ίνα = κλωστή και όπως επονομάστηκε, «Οπτική Ίνα», που πραγματοποιήθηκε πριν από ελάχιστα χρόνια (3 – 4, ίσως και 5).

Οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών, μετά την ανακάλυψη της τεχνολογίας των «Οπτικών Ινών», επιδόθηκαν σε έναν «οργασμό» τομών του εθνικού οδικού δικτύου – εντός και εκτός των πόλεων και οικισμών – για τη μετάδοση και παροχή των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων.

Ξαφνικά και πριν καλά καλά συνειδητοποιήσουμε τη νέα αυτή τεχνολογία – που υποστηρίζει τις τεχνολογίες μετάδοσης των δεδομένων των 2,3 & 4 G γενεών μέσω ιονιζουσών ακτινοβολιών – και που αφορά σήμερα κυρίως στην τεχνολογία 4G ακτινοβολίας, μας προέκυψε η 5G ακτινοβολία, που λειτουργεί και ως μικροκυματική τεχνολογία, πλέον της ιονίζουσας!

Η μικροκυματική και ιονίζουσα ακτινοβολία της 5G ακτινοβολίας έχει διαφορές από την ακτινοβολία που προέρχεται από τη σχάση ή σύντηξη των ατόμων που προκαλούν τη γνωστή μας ραδιενέργεια. Είναι βλαπτική, διότι, παρ’ όλο που δεν είναι «ατόφια» ραδιενέργεια, ωστόσο δρα σε όλους τους έμβιους οργανισμούς επενεργώντας διασπαστικά και σωρευτικά στις κυτταρικές λειτουργίες των οργανισμών.

Η διάσπαση αυτή, όπως το λέει και η λέξη, λειτουργεί όπως συμβαίνει με έναν τραυματισμό μας, που είναι «η λύση της συνέχειας του δέρματος». Έτσι, λοιπόν, αυτή η «λύση της συνέχειας του κυττάρου» έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, αλλά και την αλλαγή της λειτουργίας του με τα γνωστά αποτελέσματα των μεταλλάξεων.

Όλες οι ακτινοβολίες των 2, 3 και 4G, και έχει γίνει αποδεκτό από την επιστημονική κοινότητα ύστερα από ενδελεχείς εργαστηριακές και in vivo εξετάσεις, είναι εν δυνάμει «υπεύθυνες» για βλάβες των κυττάρων διαφόρων οργάνων όλων των έμβιων οργανισμών (του ανθρώπου συμπεριλαμβανομένων και όλων των λοιπών έμβιων οργανισμών), που βομβαρδίζονται από αυτές σε υψηλές συχνότητες και επί 24ώρου βάσης.

Τι είναι, λοιπόν, αυτή η «νέα» 5G ακτινοβολία; Είναι μικροκυματική και ιονίζουσα ακτινοβολία, αλλά διαφορετική από αυτές που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, αν τις γνωρίζουμε και πόσο τις γνωρίζουμε, διότι έχουν διαφορετική γεωμετρία (εξάλλου ποιοι μας ενημέρωσαν;).

Πριν, λοιπόν, καλά καλά μάθουμε τι κάνει αυτή η ακτινοβολία, έσπευσαν όλοι, κυβερνήσεις, κόμματα, πολιτικοί και πολλοί πολίτες, να πέσουν στο «δόκανό» της. Χωρίς να έχουν ακούσει και διαβάσει τι έχουν γράψει οι αρμόδιοι επιστήμονες που ασχολούνται με το θέμα «ακτινοβολίες και επιπτώσεις στις λειτουργίες των κυττάρων και οργάνων των έμβιων όντων», έσπευσαν χωρίς Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και Μελέτες Κινδύνων για την Υγεία να προωθήσουν τη νέα αυτή τεχνολογία.

Και το σημαντικότερο όλων, για την υποστήριξη ολόκληρου του κύκλου αυτής της νέας τεχνολογίας απαιτούνται εγκαταστάσεις εκατομμυρίων κεραιών σε ολόκληρο τον πλανήτη μας και η εκτόξευση 20.000 νέων δορυφόρων στο διάστημα. Ένα πρωτοφανές οργουελιανό εγχείρημα στην ιστορία της ανθρωπότητας, χωρίς να έχουν προηγηθεί Μελέτες Περιβαλλοντικών και Υγειονομικών Επιπτώσεων σε ολόκληρο το σύστημα λειτουργίας του Μοναδικού Πλανήτη μας, της Γης μας.

Δεν είμαστε εξ αρχής, ως σύγχρονοι άνθρωποι που χρησιμοποιούμε τεχνολογίες σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, αντίθετοι με νέες τεχνολογίες. Ούτε και υποκειμενικά κατά της νέας αυτής τεχνολογίας της 5G ακτινοβολίας. Αυτό που ζητούμε είναι να αποδειχτεί αντικειμενικά ότι η τεχνολογία αυτή δεν είναι δυσμενέστερη από τις μέχρι σήμερα εν χρήσει ακτινοβολίες. Αλλιώς, και μέχρι να αποδειχθούν ότι δε βλάπτουν τα κύτταρα και την υγεία, ανθρώπων και άλλων έμβιων οργανισμών, ζητούμε την αναστολή της προώθησής της με οδηγό την «Αρχή της Προφύλαξης»!

Εν τέλει, γιατί να χάσουμε κάτι σημαντικό, την υγεία μας, για χάρη της 5G ακτινοβολίας.

Η τεχνολογία της fiber = κλωστή = ίνα και τελικά = «Οπτικής ίνας» εξ όλων των άλλων είναι ασφαλής και αυτήν πρέπει να επιλέξουμε.

Διότι ενώ η τεχνολογία της fiber = κλωστή = ίνα και τελικά = «Οπτικής ίνας» μπορεί, όπως σας το παρουσιάζουμε πιο κάτω, να μας προσφέρει σήμερα ασύλληπτες ταχύτητες 100 Mbps!!!, όχι έως, όπως διαφημίζουν όλες οι εταιρείες, αλλά πραγματικά 100 Mbps ταχύτητες, εν τούτοις δεν τις έχουμε, επειδή είτε οι εξοπλισμοί τους δεν έχουν αναβαθμιστεί είτε δεν προωθούν την εγκατάσταση των «Οπτικών Ινών» παντού, όπως έχουν υποχρέωση.

Γιατί να αναζητούμε την 5G;

Και για να μας πουν αυτοί που βιάζονται τι είναι αυτό το καινούργιο «φρούτο» το Internet of Things (IoT); Έχουμε την αίσθηση, σαν να πήραμε πολύ μεγάλη φόρα χωρίς να ξέρουμε πού θα μας βγάλει!

Και σας το αποδεικνύουμε αμέσως: Στις 29 Δεκεμβρίου 2019, αν ανοίγατε το κινητό σας, θα βρισκόσαστε μπροστά σε μια ιντερνετική διαφήμιση της WIND !

Ιδού η διαφήμιση:

WIND Fiber

ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ (καλά διαβάζετε) ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ 100 Mbps!

Αμέσως και εξ ενστίκτου θα σκεφτόσαστε, αφού οι ασύλληπτες αυτές ταχύτητες μέσω των Fiber «Οπτικών Ινών» διαφημίζονται από τη WIND, γιατί δε στέργουν τόσο η WIND όσο και οι άλλες δύο εταιρείες παροχής ιντερνετικών υπηρεσιών, αλλά και η ίδια η Πολιτεία, πρώτα να αποδειχθεί η μη επικινδυνότητα της τεχνολογίας 5G ακτινοβολίας και ύστερα να προχωρήσουν στην εγκατάστασή της;

Γιατί με τόσο μένος στράφηκαν και στρέφονται κατά όσων ζητούν το αυτονόητο; Την υγεία των ανθρώπων που μπορούν αυτοί οι ίδιοι να τη διεκδικήσουν, καθώς και την υγεία όλων των υπολοίπων έμβιων οργανισμών που δεν μπορούν να αμυνθούν και να ζητήσουν να προστατευτούν, και που γι αυτούς είναι η ίδια η Πολιτεία, εφαρμόζοντας το νόμο που έχει ψηφιστεί και αφορά στη Βιοποικιλότητα και την Αρχή της Προφύλαξης.

Δυστυχώς, η διαφήμιση αυτή δεν ξαναπαρουσιάστηκε μέχρι σήμερα, όσο και αν την αναζητήσαμε!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

1ον: Οι σημερινές ταχύτητες των 100 Mbps είναι ασύλληπτες! Αφού είναι ασύλληπτες γιατί δεν περιμένουν να αποδειχτούν ακίνδυνες οι τεχνολογίες της 5G ακτινοβολίας; Γιατί βιάζονται τόσο;

2ον: Γιατί εξαφανίστηκε η διαφήμιση αυτή; Αυτονόητο. Γιατί αυτή η διαφήμιση έλεγε την αλήθεια, αλλά αυτή δε συνέφερε την εταιρεία και τις υπόλοιπες!

3ον: Επειδή δεν τους συμφέρει να παρέξουν ταχύτητες 100 Mbps με τις «Οπτικές Ίνες» σε όλους πους χρήστες, αφ’ ενός είναι υπεύθυνοι έναντι της πλειοψηφίας των χρηστών «να σέρνονται» στο ίντερνετ με ταχύτητες 4-5 Mbps, αφετέρου φαίνεται να μην ενδιαφέρονται για την υγεία των χρηστών εισάγοντας την τεχνολογία 5G ακτινοβολίας χωρίς εχέγγυα για την υγεία τους. Απαράδεκτες πρακτικές για μια πολιτισμένη Πολιτεία!

Στέφανος Λεων. Κουνιάδος