ΑΔΕΔΥ: Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί

ΑΔΕΔΥ: Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας πρέπει  να συνεχίσει να λειτουργεί

Ενημέρωση για ασφαλιστικό – απεργία σε εργαζομένους στην Κυπαρισσία

Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας είναι άκρως απαραίτητο για την ευρύτερη περιοχή, ενώ πρέπει πάση θυσία να συνεχίσει τη λειτουργία του και να στελεχωθεί με επαρκές προσωπικό, τόνισε χθες, μετά τη συνάντησή του με εργαζομένους, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Μπάμπης Λυμπεράς.

Ο κ. Λυμπεράς βρέθηκε στην πόλη, μαζί με τον πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας, Δημήτρη Φαββατά και στελέχη της ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο ενημερωτικών επισκέψεων και συναντήσεων με εργαζομένους σε δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες για το νέο ασφαλιστικό και την απεργία της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου.

Σε δηλώσεις του στο Δημαρχείο Τριφυλίας, πριν από τη συνάντηση με δημοτικούς υπαλλήλους, επισήμανε: «Από χθες (σ.σ. προχθές), κατόπιν πρόσκλησης του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ κατέβηκε εδώ, στο Νομό Μεσσηνίας, για να ενημερώσουμε για το νέο ασφαλιστικό και την απεργία που είναι την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου.

Χθες (σ.σ. προχθές) επισκεφθήκαμε πολλές υπηρεσίες της Καλαμάτας. Σήμερα (σ.σ. χθες) είχαμε εδώ συνάντηση με τους εργαζομένους στο νοσοκομείο, όπως και με τους εργαζομένους σε σχολεία και διάφορες υπηρεσίες της Κυπαρισσίας. Τώρα βρισκόμαστε στο Δημαρχείο για να έχουμε ενημέρωση στους εργαζομένους.

Στο νοσοκομείο υπήρξε έντονος προβληματισμός απ’ τους εργαζομένους για την τύχη και το μέλλον του. Το νοσοκομείο αυτό εκτιμούμε ότι είναι άκρως απαραίτητο για την ευρύτερη περιοχή, πρέπει πάση θυσία να συνεχίσει τη λειτουργία του και πρέπει να στελεχωθεί με προσωπικό επαρκές για να μπορέσει να λειτουργήσει και να ικανοποιεί τις ανάγκες των πολιτών της περιοχής.

Συναντηθήκαμε εδώ με τον κ. δήμαρχο, μας ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, ενώ τον ευχαριστήσαμε για τη συνεργασία».

Του Ηλία Γιαννόπουλου