Αναχωρεί σήμερα για τον Βόλο η Καλαμάτα, χωρίς «Κωνσταντινό», με Γκιοατά

Αναχωρεί σήμερα για τον Βόλο η Καλαμάτα, χωρίς «Κωνσταντινό», με Γκιοατά

Νωρίς σήμερα το πρωί (8.30 π.μ.) αναχωρεί η αποστολή της Καλαμάτας για το Βόλο, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League. Η αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Νεάπολης και θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. Οι «μελανόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους στη Μαγνησία με ένα χαλάρωμα και τις τελευταίες οδηγίες από τον Νίκο Αναστόπουλο. Το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο έμπειρος προπονητής είναι ο τιμωρημένος Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή 4 καρτών στο αυριανό παιχνίδι. Ωστόσο, η Καλαμάτα θα είναι ενισχυμένη με τον Καμερουνέζο στόπερ Ζερόμ Γκιοατά, που αποτέλεσε το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της χειμερινής περιόδου.

Η τοπική μας ομάδα ευελπιστεί να δώσει συνέχεια στην επιτυχία της περασμένης Κυριακής με τη νίκη κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου και να κερδίσει κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.

Η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Football League θα ανοίξει σήμερα στις 3 μ.μ. με δύο παιχνίδια: στη Νεάπολη Νίκαιας ο Ιωνικός θα υποδεχθεί τη Νίκη Βόλου (ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ3), ενώ στα Τρίκαλα η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον Ασπρόπυργο.

Την Κυριακή στις 3 μ.μ., εκτός από το ματς Ολυμπιακός Βόλου-Καλαμάτα, θα διεξαχθούν και οι συναντήσεις Αιγάλεω-Βέροια (ΕΡΤ3), Διαγόρας Ρόδου-Ιάλυσος, Θεσπρωτός-Καβάλα και Ιεράπετρα-Τρίγλια.