Επαγγελματική νίκη ο Απόλλωνας, 3-0 την ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου

Επαγγελματική νίκη ο Απόλλωνας, 3-0 την ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου

Ασταμάτητος ο Απόλλωνας Καλαμάτας πέτυχε χθες το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας την 14η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια για την Α2 βόλεϊ γυναικών και φυσικά παραμένει πάντα μόνος πρώτος στην κορυφή του 1ου Ομίλου. «Θύμα» των «μελανόλευκων» έπεσε αυτή τη φορά η ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου, η οποία προερχόταν από μεγάλη νίκη επί της, 2ης στην κατάταξη, ομάδας των Αμπελοκήπων. Οι παίκτριες του Μπάμπη Μυτσκίδη δεν άφησαν όμως κανένα περιθώριο στις Κρητικές και με μεγάλη σοβαρότητα, αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα, πήραν μια «επαγγελματική» νίκη με σκορ 3-0 και χαρακτηριστική άνεση στα σετ: 25-17, 25-16, 25–17.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης): Κόλλια, Καραμούντζου, Κορακιανίτη, Μουρατίδη, Καρακύκλα, Αποστολοπούλου, Δεδούση λ., Γάκη, Ειρ. Σακελλαρίου, Πετροπούλου, Κ. Σακελλαρίου, Παναγοπούλου.

Ήττα εκτός έδρας από τους Αμπελόκηπους για τον ελλιπή Μεσσηνιακό

Δύσκολη εξ αρχής η αποστολή του Μεσσηνιακού στην έδρα των Αμπελοκήπων, που φιγουράρουν στην 2η θέση της Α2 βόλεϊ γυναικών, έγινε ακόμη πιο δυσχερής από τη στιγμή που οι «πράσινες» αναγκάστηκαν να παραταχθούν στο Κλειστό Γουδή με αρκετές ελλείψεις. Είναι ενδεικτικό ότι στη διάθεση της προπονήτριας Γωγώς Σουρή ήταν μόλις οκτώ παίκτριες. Ακόμη κι έτσι η καλαματιανή ομάδα, με εξαίρεση το 2ο σετ που κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα, πάλεψαν για κάτι καλό. Τα σετ έχουν ειδικότερα ως εξής: 25-23, 25-14, 25-23.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γωγώ Σουρή-Τάκης Θεοδωρόπουλος): Βακάλογλου, Γκατέλι, Αναγνώστου, Σωτηρίου, Μπούκουρα λ., Ραμούνδου, Γρίβα,  Μαθιουδάκη.