Επαφές Δ. Γιαννημάρα για δασικούς χάρτες, απορρίμματα, Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου

Επαφές Δ. Γιαννημάρα για δασικούς χάρτες, απορρίμματα, Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου

Είδε τον υπουργό Β. Κικίλια

Επαφές με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, με στενό συνεργάτη του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου και εκπροσώπους του Δήμου Πειραιά, είχε ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Δημήτρης Γιαννημάρας, για τα θέματα των δασικών χαρτών, της διαχείρισης απορριμμάτων, της κάλυψης κενών στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου και της δημιουργίας προνοιακών δομών στο Δήμο.

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου, ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Δημήτρης Γιαννημάρας, «πραγματοποίησε  προγραμματισμένες συναντήσεις στα υπουργεία Εσωτερικών και Υγείας καθώς και στο Δήμο Πειραιά.

Στο υπουργείο Εσωτερικών συζήτησε με το διευθυντή του Γραφείου του κ. υπουργού θέματα που έχουν να κάνουν με τους δασικούς χάρτες και την επίσπευση των διαδικασιών μεταφοράς σε αδειοδοτημένους χώρους των απορριμμάτων του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Στο υπουργείο Υγείας συζήτησε τόσο με τον υπουργό κ. Κικίλια όσο και με το διευθυντή του Γραφείου του τον κ. Αρβανιτάκη, για τις ελλείψεις σε προσωπικό και στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αγίου Νικολάου.

Απαντήσεις στην κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων θα δοθούν σε σύντομη νέα επικοινωνία των δύο πλευρών.

Στο Δήμο Πειραιά η επίσκεψη είχε να κάνει με την ενημέρωση του δημάρχου για τη δημιουργία δομών στο Δήμο Δυτικής Μάνης, μια που στο Δήμο Πειραιά λειτουργούν με πολύ καλό τρόπο, όπως ενημερώθηκε από τον πρόεδρο τους κ. Ιωάννη Βοϊδονικόλα».