Εύκολη νίκη για Καλαμάτα ’80 απέναντι στους Νέους Βύρωνος


Τα εύκολα …εύκολα έκανε η Καλαμάτα ’80 υποδεχόμενη χθες το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας τους Νέους Βύρωνος, για την 13η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ των ανδρών. Η τοπική μας ομάδα ήταν σοβαρή και αποτελεσματική από την αρχή μέχρι το τέλος παίρνοντας μια εύκολη νίκη με 3-0 σετ (25-16, 25-20, 25-17) απέναντι στην ουραγό του 1ου Ομίλου.

Έτσι, οι «Λύκοι» έδωσαν τέλος στην κακή εμφάνιση και ήττα με 3-2 στην Πάτρα από την Ολυμπιάδα την περασμένη εβδομάδα και «γέμισαν μπαταρίες» εν όψει της δύσκολης εξόδου στη Σάμο που ακολουθεί το άλλο Σάββατο.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Παναγιώτης Ντάκουρης): Δημητούλης, Κατσιαφλάκας, Ντόντης, Β. Ντάκουρης, Γεωργάτος, Μπεσής, Μπούρας λ. Έπαιξαν και οι Μπιρμπίλης, Χανδρινός, Ξεροβάσιλας.


 

Συγκλονιστικός Μεσσηνιακός, 3-2 τη ΓΕ Ηρακλείου

Μπορεί να μην πήρε ολόκληρο το 3ποντο ο Μεσσηνιακός στο χθεσινό παιχνίδι με τη ΓΕ Ηρακλείου στο Κλειστό της Παραλίας, όμως οι «πράσινες» ήταν συγκλονιστικές και κατέκτησαν τη νίκη με 3-2, μετά από μια επική ανατροπή, κάνοντας κατάθεση ψυχής και παρουσιάζοντας τις πραγματικές τους δυνατότητες. Η καλαματιανή ομάδα, έδειξε -ιδιαίτερα στο 4ο σετ, με το οποίο ισοφάρισε το παιχνίδι με το εντυπωσιακό 30-28- ότι αξίζει τη θέση της στην 4άδα της Α2 βόλεϊ γυναικών και χάρηκε δικαιολογημένα αυτή τη νίκη μετά από μια σειρά άτυχα αποτελέσματα τις προηγούμενες εβδομάδες.

Τα σετ είχαν ως εξής: 21-25, 20-25, 25-17, 

30-28, 16–14.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γωγώ Σουρή): Βακάλογλου, Σωτηρίου, ΓΚατέλι,  Αναγνώστου, Γρίβα, Ραμούνδου, λ. Μπούκουρα. Χειλαδάκη, Μπένου, Αραπάκη, Μαθιουδάκη.

Σήμερα στην Κηφισιά για το 2πλό ο Απόλλωνας

Η 13η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ γυναικών θα ολοκληρωθεί σήμερα με τον αγώνα του Απόλλωνα Καλαμάτας στην Κηφισιά. Το σταθερά πρωτοπόρο στον 1ο Όμιλο μεσσηνιακό συγκρότημα αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμη 3πόντου απέναντι στον θεωρητικά αδύναμο Ηρακλή. Η συνάντηση αρχίζει στις 5 μ.μ. στο Ζηρίνειο.