Με το θερμό χειροκρότημα στις εθνικές μας ομάδες έπεσε η αυλαία στην 3ήμερη γιορτή της ρυθμικής

Με το θερμό χειροκρότημα στις εθνικές μας ομάδες έπεσε η αυλαία στην 3ήμερη γιορτή της ρυθμικής

Το 28ο Διεθνές Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής και το 7ο Elegant Cup πρόσφεραν μια τριήμερη αγωνιστική πανδαισία στην Τέντα, με την «παρέλαση» εκατοντάδων αθλητριών κάθε ηλικίας και την προσέλκυση χιλιάδων θεατών.
Πόλο έλξης αποτέλεσαν η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ελένη Κελαϊδίτη που μονοπώλησε τα χρυσά μετάλλια στην κατηγορία του ατομικού γυναικών και οι εθνικές μας ομάδες ανσάμπλ γυναικών και νεανίδων που παρουσίασαν τα νέα τους προγράμματα την Κυριακή.

Η ελληνική 5άδα των γυναικών που θα διεκδικήσει την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες πρόβαρε στην Τέντα τα προγράμματά της με 5 μπάλες και 3 στεφάνια-2 κορίνες, ενώ οι νεάνιδες αγωνίστηκαν σε 5 στεφάνια και σε 5 κορδέλες.

Όλες οι αθλήτριες της εθνικής κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού και πήραν δύναμη από την Καλαμάτα για την επίτευξη των στόχων τους.

Για όλα όμως τα κορίτσια που πάτησαν το ταπί της Τέντας, όπως και για τους θεατές, το 3ήμερο 21-23 Φεβρουαρίου ήταν μια αξέχαστη εμπειρία αγώνων, χάρης, ομορφιάς και αρμονίας.

Γι’ αυτό άλλωστε δίνει ραντεβού στην Τέντα κάθε χρόνο, χάρις στην επιμονή και τις αγόγγυστες προσπάθειες των διοργανωτών του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας -και των υποστηρικτών του, φορέων, χορηγών και εθελοντών- που είχαν την διπλή ικανοποίηση της οργανωτικής-αγωνιστικής επιτυχίας, αλλά και των πολυάριθμων διακρίσεων των αθλητριών του ΦΟΚ που συμμετείχαν.