Μοιράζει τρόφιμα ο Δήμος Καλαμάτας

Μοιράζει τρόφιμα ο Δήμος Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας, στο πλαίσιο ανθρωπιστικής βοήθειας του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους, θα διανέμει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η διανομή θα λάβει χώρα στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας (χώρος βιολογικών προϊόντων), από τη Δευτέρα 3 και έως την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, εκτός της Τετάρτης 5.

Το πλήθος των ειδών που θα μοιραστούν είναι δέκα (10) και θα διανεμηθούν στους δικαιούχους, ανάλογα με τα μέλη κάθε νοικοκυριού. Η διανομή θα γίνει κατά τις ώρες: 8.00-14.00, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ.

Για το λόγο αυτό οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και οπωσδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ, τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειας του.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δε δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π), ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο. Οι ημερομηνίες διανομής των προϊόντων έχουν ως εξής:

ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ     Αρχικό γράμμα επωνύμου        

ΔΕΥΤΕΡΑ 3/02/2020    Α      ΕΩΣ        Η

ΤΡΙΤΗ 4/02/2020 Θ     ΕΩΣ        Κ

ΠΕΜΠΤΗ 6/02/2020    Λ      ΕΩΣ        Π

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/02/2020      Ρ      ΕΩΣ        Ω