Νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα για ΟΤΑ ανακοίνωσε χθες από την Κυπαρισσία o Τάκης Θεοδωρικάκος

Νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα για ΟΤΑ  ανακοίνωσε χθες από την Κυπαρισσία o Τάκης Θεοδωρικάκος

Τιμή στο μακροβιότερο δήμαρχο της περιοχής και ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ., Ηλία Παν. Τσίγγανο!

Νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα για την Αυτοδιοίκηση ανακοίνωσε χθες από την Κυπαρισσία ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πόλη, προσκεκλημένος ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας στο «Εν Πλω».

Ο κ. Θεοδωρικάκος πριν από την εκδήλωση συναντήθηκε με το δήμαρχο Τριφυλίας, Γιώργο Λεβεντάκη, στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας, όπου συζήτησαν ζητήματα σχετικά με την αυτοδιοίκηση γενικότερα, αλλά και για προβλήματα του Δήμου Τριφυλίας και της περιοχής ειδικότερα.

Στη συνομιλία που είχε με το δήμαρχο on camera ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνεργασία με τους δημάρχους για τη στήριξη των ΟΤΑ, με αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα εξαγγελθεί εντός των ημερών, με εξασφαλισμένο το σύνολο της χρηματοδότησης, με σκοπό να λειτουργήσει ως εργαλείο υλοποίησης δράσεων και υποδομών για αναπτυξιακή προοπτική των ΟΤΑ και των τοπικών κοινωνιών!

Επίσης, ο υπουργός αναφέρθηκε στο δρόμο Καλό Νερό – Τσακώνα και τον Κυπαρισσιακό κόλπο, επισημαίνοντας ότι σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις και για αυτά τα ζητήματα.

Να σημειωθεί πως στην εκδήλωση της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας τιμήθηκε ο τέως δήμαρχος Κυπαρισσίας, Ηλίας Παν. Τσίγγανος, ως ο μακροβιότερος δήμαρχος της περιοχής και ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. και της Τοπικής Οργάνωσης Κυπαρισσίας, με τον υπουργό Εσωτερικών να του παραδίδει την τιμητική πλακέτα.

Την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας!

Του Ηλία Γιαννόπουλου