Οδυνηρή ήττα στις καθυστερήσεις για την Καλαμάτα στο Βόλο


“Καταστροφικός” αποδείχθηκε ο έξτρα χρόνος, τόσο στην αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον Ολυμπιακό Βόλου, στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, όσο και στις υπόλοιπες αναμετρήσεις. Η Καλαμάτα κρατούσε μια πολύτιμη ισοπαλία μέχρι το 92ο λεπτό απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό, που σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα την κρατούσε “ζωντανή” στη δύσκολη μάχη της σωτηρίας. Το γκολ του Τσίτα για τον Ολυμπιακό Βόλου στις καθυστερήσεις σε συνδυασμό την ίδια ώρα με γκολ του Θεσπρωτού και του Αιγάλεω…. “βύθισαν” την Καλαμάτα, με την υπόθεση “σωτηρία” πλέον να φαντάζει ως άθλος.

Μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο, η Καλαμάτα που βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, μόλις στο 3ο λεπτό, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μπουσμπίμπα στο 31ο λεπτό και έδινε τη μάχη σε μια ισορροπημένη αναμέτρηση. Ο προπονητής της Καλαμάτας Νίκος Αναστόπουλος, εξέφρασε έντονα παράπονα και για τη διαιτησία, ζητώντας ουσιαστικά δυο πέναλτι που δεν δόθηκαν υπερ της τοπικής μας ομάδας.

Επόμενη αναμέτρηση το προσεχές Σάββατο 15 Φερβουαρίου, με την Τρίγλια στο στάδιο της παραλίας.

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοφ (65’ λ.τρ. Γιδόπουλος), Γραικός, Βοσνακίδης (46’ Φαζός), Ρόκας (60’ Κόλα), Μπουτζίκος, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Κέρι, Βασιλούδης, Τσίτας.

Καλαμάτα: Στεφανάκος, Χριστοφιλέας, Τόλι, Καντούτσης, Τριποτσέρης, Ζαχαρόπουλος, Πέεφ (58’ Γκιοατά), Νατσιόπουλος, Ιντρίσι (70’ Αλεξόπουλος), Μπουσμπίμπα, Ηλιόπουλος (76’ Οσμάναγκιτς).