Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για υποδομές Νομού και αγροτικό τομέα την Παρασκευή στη Μεσσήνη

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για υποδομές Νομού και αγροτικό τομέα την Παρασκευή στη Μεσσήνη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η περιοδεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην περιοχή μας, με σκοπό την επαφή με τους πολίτες και την ανταλλαγή απόψεων για το στοίχημα της διεύρυνσης του κόμματος, αλλά και για να συζητηθούν προβλήματα της Μεσσηνίας.

Η πρώτη κατά σειρά εκδήλωση διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στο Πήδημα του Δήμου Καλαμάτας, με συζήτηση για τη διεύρυνση του κόμματος και την πολιτική πρόταση για τον αγροτικό τομέα, ιδιαίτερα το ελαιόλαδο και τις ελιές. Η εκδήλωση έγινε στην ταβέρνα του “Μένη” και μίλησαν το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Σκορίνης και ο Στέφανος Τζουμάκας.

Στις 21 Φεβρουαρίου, η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Μεσσήνης διοργανώνει εκδήλωση στις 8.00 το βράδυ στο ξενοδοχείο “Κλεοπάτρα”, με ομιλητές τους πρώην υπουργούς Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης. Θέμα της εκδήλωσης θα είναι οι υποδομές στη Μεσσηνία και τα προβλήματα στον αγροτικό τομέα.

Τέλος, στις 9 Μαρτίου θα ακολουθήσει επίσκεψη του πρώην υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, που θα μιλήσει για το φλέγον ζήτημα της δημόσιας υγείας, το οποίο τους τελευταίους μήνες παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις από τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί λόγω έλλειψης γιατρών στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας. Στις εκδηλώσεις αυτές θα συμμετέχει φυσικά και ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, πρώην υπουργός Εσωτερικών.