5G: Ό,τι μας σκοτώνει, μας θυμώνει

5G: Ό,τι μας σκοτώνει, μας θυμώνει

Κακοσκηνοθετημένο και αποτυχημένο το show της Παρασκευής, στο Δήμο Καλαμάτας…

Μια θλιβερά αδύναμη και αστεία προσπάθεια, έκανε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, ώστε ομιλητές μη αντικειμενικοί, και χωρίς ειδικές γνώσεις, να πείσουν τους πολίτες,  για  μηδενική  επικινδυνότητα του 5G στην υγεία μας και στο περιβάλλον.

Οι ομιλητές, κραυγαλέα άσχετοι με το θέμα της ανθρώπινης υγείας.  Αλλά και τεχνικές γνώσεις,  επιφανειακές, και επιλεκτικά  επιβαλλόμενες από τα άνωθεν κλιμάκια.  Οι μητροπολιτικές ευλογίες,  για να  ενδυναμώσουν τη σοβαρότητα του show ;  Όλη η προσπάθεια ένα  φιάσκο.                                                                                             

Θέλουν λένε, να μας κάνουν «έξυπνη πόλη»  επιβαρύνοντας την τοξική ακτινοβολία και με το 5G.Ποιοι ; Αυτοί που δε χαρακτηρίζονται από εξυπνάδα, αντίθετα από ανευθυνότητα, ματαιοδοξία, και λανθασμένη εντύπωση ότι ο Δήμος είναι το  σπίτι τους. Άλλα υποσχέθηκαν.  “Ημερίδα με καλεσμένους και από τις δύο απόψεις και χωρίς απαγορευτικό διαλόγου,  κάτι που τραγελαφικά εφάρμοσαν προχθές. Δεν έδωσαν τον λόγο σε ΚΑΝΕΝΑΝ  και η στάση τους ήταν  απαράδεκτα αραιωτικά   προς τους παρευρισκόμενους.

Ε, λοιπόν, κύριοι, είναι καιρός να καταλάβετε, ότι ο κόσμος ευτυχώς σας πήρε χαμπάρι.  Του πήρατε τόσα πολλά, που δεν έχει τίποτα πια να χάσει. Οικονομικά τον εξαθλιώσατε. Καταστρέψατε ανεπανόρθωτα το περιβάλλον. Προσπαθείτε να κάνετε τους νέους, άβουλα πιόνια, με αδυναμία σκέψης και κρίσης, έρμαια των tablet, wifi, internet, έξυπνων κινητών, διαδικτυακών αόρατων φίλων, απλά με στόχο, να μείνουν  μακριά από το να δουν και να επιδιώξουν το πραγματικό νόημα της ζωές. Ανθρώπινες αξίες, πραγματική επικοινωνία, δικούς τους στόχους,  όνειρα, δημιουργία, προστασία του περιβάλλοντος, αγάπη για τη ζωή.

Και συνεχώς  μιλάτε και εξαγγέλλετε  τεχνολογίες και εφαρμόζετε μεθοδολογίες που σκοπό έχουν  την υποδούλωσή του ανθρώπινου δυναμικού. Μία ανάπτυξη, για την οποία είσαστε αδιαμφισβήτητα υπεύθυνοι, είναι η  βία ,που μοντέρνα ονομάζεται bulling. Θα μου πείτε καινούργιο φαινόμενο ; Σαφώς όχι.  Είναι το μέγεθος όμως και η συχνότητα που υπάρχει σήμερα,  καινούργια. Υπήρχαν παλιά τέτοια και τόσα περιστατικά βίας στα σχολεία, μέχρι τα χρόνια που η οικογένεια έπαιζε ένα σοβαρό ρόλο στη ζωή των παιδιών ;Όταν οι γονείς ήταν παρόντες, με όλα τα προβλήματα κάθε οικογένειας, Όταν το παιδί στο σπίτι ένοιωθε σιγουριά και  ασφάλεια, όταν υπήρχε η ανθρώπινη επικοινωνία, και οι πραγματικές φιλίες ; Όταν δεν υπήρχε αυτή η οικονομική ανισοτιμία, που πείθει τον άνθρωπο,  ότι είναι κατώτερος ; Όταν ολόκληρο το σύστημα μας στρέφει στο “φαίνεσθαι”, στο “καταναλώνειν” και στο   “αποβλακώνειν” ;  Και πώς τα παιδιά να μη βγάζουν βία, όταν στην οικογένεια υπάρχει η αγωνία του να διασφαλιστούν τα άκρως απαραίτητα, όταν υπάρχει απόρριψη και διώξιμο από την εργασία, όταν φάρμακο  γίνεται το αλκοόλ,  όταν η βία   ξεκινάει μέσα από το σπίτι???

Έχετε άγνοια για την ουσία των πάντων  ; Επιλεγμένη ασχετοσύνη ; Ελάχιστες πληροφορίες για το κάθε θέμα ;Δείτε το αλλιώς, γιατί πιάνετε πάτο…Απλές σκέψεις,  που ευτυχώς τις κάνουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι, που θυμώνουν πραγματικά  και θα τους βρείτε μπροστά σας. 

Βούλα Κυριακέα