Harma Foods: Ένας κήπος στο πιάτο μας!

Harma Foods: Ένας κήπος στο πιάτο μας!

H νέα πηγή υγιεινής, θρεπτικής και φυσικής
διατροφής προέρχεται από τη Μεσσηνιακή Γη
!

Πιστοί στις αρχές και τις αξίες για βιώσιμη ανάπτυξη και παραγωγή ποιοτικής τροφής, οι εκπρόσωποι της “Harma Foods”, Νάσος Γερακάρης και Λάμπρος Καραγγελής, με γνώσεις Γεωπονίας και Οικονομικών, ενώνουν τις δυνάμεις τους συμβάλλοντας στη μετατροπή του απλού φαγητού σε δημιουργική εμπειρία, μέσα από την καινοτομία, την κοινωνική ευαισθησία και την οικολογική συνείδηση!

Πρότυπα συστήματα καλλιέργειας
Η πλέον εξελιγμένη μέθοδος καλλιέργειας της υδροπονίας και ο ελεγχόμενος τρόπος παραγωγής των προϊόντων “Harma” μειώνουν τους κινδύνους που προκαλούν στα φυτά οι μεταδιδόμενες μέσω του εδάφους ασθένειες και δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για διατροφικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, χωρίς την πρόσθετη χρήση χημικών και φυτοφαρμάκων.
Η ανάπτυξη πρότυπων συστημάτων υδροπονικής καλλιέργειας και η ορθή εφαρμογή εξελιγμένων τεχνολογικών μεθόδων και εξοπλισμού υψηλού επιπέδου στους χώρους παραγωγής της “Harma Foods” έχουν οδηγήσει στη δημιουργία μιας γκάμας προϊόντων υψηλής αξίας, με τις καλύτερες θρεπτικές ιδιότητες, πλούσια σε γεύση και άρωμα.
Παράλληλα, η κλειστού τύπου καλλιέργεια μανιταριών εξασφαλίζει τις ιδανικές συνθήκες για την εξαιρετική ποιότητα των απαιτητικών, gourmet, θεραπευτικών, ασιατικών μανιταριών της, Shiitake Edodes (Λεντινούλα) και Pleurotus Eryngii (King Oyster).

Ο πλουραλισμός των γεύσεων και η άριστη ποιότητα των gourmet προϊόντων της “Ηarma”, η συνεργασία με πρωτοπόρους εκπαιδευτικούς ομίλους στο χώρο της διατροφής και διάσημους chef, προκαλούν την “Harma” να επεκτείνει τη δράση και τον κατάλογό της με νέα προϊόντα, ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις της υψηλής γαστρονομίας, του fine dining, αλλά και στις ανάγκες της καθημερινής μαγειρικής, όπως και να φέρει την υψηλή διατροφική αξία στο καθημερινό μας τραπέζι!
Άλλωστε, τα προϊόντα gourmet καλλιεργούνται με εναλλακτικά συστήματα καλλιέργειας όπως αυτό της “Harma”, διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά τους, ενώ είναι πιο αγνά.

Κοινωνική ευθύνη
Επιπλέον στόχοι της κοινωνικής επιχείρησης “Harma” είναι το μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα, η αύξηση της ποικιλίας των προϊόντων με ιδιαίτερα είδη μανιταριών, φρέσκων πράσινων λαχανικών και microgreens φυτών, και η στήριξη ευπαθών ομάδων με προϊόντα διατροφής, ενισχύοντας έτσι την κοινωνική ευθύνη και την κουλτούρα του αειφόρου προσανατολισμού.

πληροφορίες: 6977424187, 6944893773 / harmafoods.gr/ insta: Harma Foods

Κ.Γ