Ήττα στην Ερμιονίδα για το Διαβολίτσι και δυσκόλεψε η παραμονή

Ήττα στην Ερμιονίδα για το Διαβολίτσι και δυσκόλεψε η παραμονή

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου δεν κατάφερε να κάνει χθες την υπέρβαση και να πάρει αποτέλεσμα στην Ερμιονίδα. Το μεσσηνιακό συγκρότημα ηττήθηκε με 1-0 από την τοπική Αθλητική Ένωση στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής και απομακρύνθηκε από τη ζώνη της παραμονής (υποβιβάζονται οι 6 τελευταίες ομάδες), ενώ απομένουν 4 συναντήσεις για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 7ο Όμιλο. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στη χθεσινή συνάντηση σημείωσε στο 36’ ο Εσκουδέρο.

Το ρεπορτάζ του akronafplia sport αναφέρει στο ρεπορτάζ του:
Με κεραυνό του Εσκουδέρο από 30 μέτρα, η Ερμιονίδα επικράτησε του ΑΟ Διαβολιτσίου και έκανε ενα μεγάλο βήμα παραμονής, αφου με τους 35 βαθμούς είναι κατά 99% στην κατηγορία, μιας και η ζώνη έμεινε στους 28.

Έγινε ενα δυνατό παιγνίδι, χωρίς πολλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να έχουν γνώση της κρισιμότητας της αναμέτρησης. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στο 35′ όταν ο Αργεντίνος Εσκουδέρο, έπιασε φοβερό σουτ από τα 30 μέτρα περίπου κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Κατά τα άλλα, είχαμε παιγνίδι κέντρου, με καλύτερους τους γηπεδούχους να ελέγχουν τον ρυθμό, αλλά και την φιλοξενούμενη ομάδα να δίνει πραγματική μάχη. Η Ερμιονίδα είχε δύο μικροευκαιρίες, ενω το Διαβολίτσι μόνο δύο στημένα.

Ίδια η εικόνα και στην επανάληψη, χωρίς ευκαιρίες, με την Ερμιονίδα να έχει ρίξει το βάρος στην διατήρηση του σκορ, όσο περνούσε η ώρα, φτάνοντας τελικά σε μια “επαγγελματική νίκη”.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι είχαν στο τέλος ευκαιρία, στις 91′ όταν απο μια κόντρα η μπάλα έφθασε στον Αθανασόπουλο, αυτός όμως πλάσαρε άουτ.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Δ.Νόλης): Πατσιογεώργος- Παναγόπουλος, Βιρβίλης, Μπαβέλης, Παπεμμανουηλίδης- Καρούτης, Μπαρμπέρος- Μερκούρη (70′ Πολιανίδης)- Εσκουδέρο (80′ Μυσιούδης), Κωτσιαρίδης (86′ Δεστές), Φερνάντες (88′ Μερτύρης).

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Αλέξης Μαντζούνης): Κωνσταντακόπουλος, Σταματελόπουλος (46’ Ι. Καλογερόπουλος), Φωτόπουλος,  Σεντεμέντες, Εμέκα, Κυριαζόπουλος, Μουλιάτος (60’ Γεωργιόπουλος), Πιτσιλής (65’ Γραμματικόπουλος), Αθανασόπουλος, Βιγιαφάνε, Γκελγκέρια (75’ Τζανετέας).

Τέσσερα ματς «φωτιά»
Επόμενος αγώνας για το Διαβολίτσι είναι την επόμενη εβδομάδα η εντός έδρας αναμέτρηση με Πανηλειακό που έχει χάσει τις ελπίδες του για παραμονή, σούπερ ντέρμπι ο «θάνατός σου, η ζωή μου»  θα ακολουθήσει στην Πάτρα με την Θύελλα, συνεχόμενο εκτός έδρας  στη Σπάρτη για τον αγώνα με την πολύ ισχυρή τοπική ομάδα (Πελλάνα Καστορείου), ενώ στο φινάλε θα υποδεχθεί τον ΠΑΟ Βάρδα.