Θανάσης Βασιλόπουλoς: «Είναι ώρα ευθύνης για όλους μαζί και τον καθένα μας ξεχωριστά»

Θανάσης Βασιλόπουλoς: «Είναι ώρα ευθύνης για όλους μαζί και τον καθένα μας ξεχωριστά»

Απολυμάνσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης
Συνεργεία απολύμανσης βρέθηκαν από νωρίς χθες το πρωί απολυμαίνοντας κεντρικές οδούς αλλά και άλλους δρόμους της Καλαμάτας.
Παγκάκια, παρτέρια, χώρους που συναθροίζεται κόσμος και άλλα.
Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος επιβλέποντας το έργο τους στην κεντρική πλατεία, τόνισε ότι οι απολυμάνσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Χαρακτηριστικά ανέφερε : «Μετά τις χθεσινές αποφάσεις για κλείσιμο όλων των αθλητικών χώρων, την ακύρωση όλων των εορταστικών εκδηλώσεων, όπως την Αναπαράσταση της 23ης Μαρτίου κ.α., συνεχίζουμε τις απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους, τους δημοτικούς, τους αθλητικούς, το δημαρχείο, τα δημοτικά κτίρια και βέβαια και στην πλατεία και σε όλους τους χώρους που πηγαίνει κόσμος.

Είναι αυτονόητες οι απολυμάνσεις που κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε παντού. Αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με υπευθυνότητα, προηγούμαστε των εξελίξεων και είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

Τα πράγματα είναι δύσκολα, πρέπει να δείξουμε τη σοβαρότητα που αναλογεί. Απαιτείται υπευθυνότητα από όλους. Είμαστε στο σημείο που δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα από την πολιτεία, από το Δήμο.

Υπάρχει και η ατομική προσωπική ευθύνη.
Οφείλουμε όλοι να τηρούμε τους όρους υγιεινής, να προστατεύουμε τους εαυτούς μας αλλά κυρίως να προστατεύουμε τους γύρω μας» .


Του Κώστα Γαζούλη
Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας