Θριαμβευτής πάλι ο Απόλλωνας, 3-0 το Κερατσίνι και «πετάει» προς την Pre League

Θριαμβευτής πάλι ο Απόλλωνας, 3-0 το Κερατσίνι και «πετάει» προς την Pre League

Την καταπληκτική του πορεία συνέχισε χθες το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας ο Απόλλωνας, αν και πλέον δεν εκπλήσσει κανέναν… Το καλαματιανό συγκρότημα πέτυχε εύκολα την 17η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ των γυναικών, προσφέροντας καλό θέαμα στους φιλάθλους και φυσικά κατέχει με άνεση την κορυφή στον 1ο Όμιλο. «Θύμα» του αυτή τη φορά ήταν ο Απολλώνιος Κερατσινίου που αν και ομάδα  4άδας «υποκλίθηκε» στις παίκτριες του Μπάμπη Μυτσκίδη με 3-0 και τα σετ μαρτυρούν πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι: 25-16, 25-17, 25-14.

Με τουλάχιστον 12 βαθμούς διαφορά κι ενώ απομένουν 5 αγωνιστικές, έχοντας …καθαρίσει και όλα τα ντέρμπι ο Απόλλωνας μπορεί με κάθε βεβαιότητα να αισθάνεται ομάδα Pre League.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης): Ειρ. Σακελλαρίου, Κ. Αποστολοπούλου, Κόλλια, Πετροπούλου, Γάκη λ., Καρακύκλα, Κ. Σακελλαρίου, Καραμούντζου, Κορακιανίτη, Γ. Δεδούση λ., Μουρατίδη, Αβντίου.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ: Κλείσιαρη, Γουνου, Λουρίδα, Βλάχου, Καλλιντεράκη, Γιαννάτση, Δίκη, Γκέκα, Μπαλδώκα, Βαζαίου λ., Γκουμπιτσα, Βλαχοπούλου, Δ. Καλλιντεράκη λ., Σαρρή.

Νίκη στο τάι μπρέικ για τον Μεσσηνιακό στην Αγία Παρασκευή
Με τους δύο βαθμούς του 3-2 επέστρεψε ο Μεσσηνιακός από την Αγία Παρασκευή, σε ένα παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ γυναικών, που επεφύλασσε πολλά σκαμπανεβάσματα για τις «πράσινες». Η ομάδα της Γωγώς Σουρή μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, κερδίζοντας τα δύο πρώτα σετ, με τις γηπεδούχες να μειώνουν στη συνέχεια σε 2-1. Δυστυχώς το 4ο σετ σημαδεύθηκε από έναν μυικό τραυματισμό της Αναγνώστου, με αποτέλεσμα οι «πράσινες» να χάσουν την ψυχραιμία και το ρυθμό τους, επιτρέποντας στην Αγία Παρασκευή να πάρει το σετ με 25-9 και να ισοφαρίσει. Με την επανοδο και της Αναγνώστου, ο Μεσσηνιακός έκανε το come back και δείχνοντας το καλό του πρόσωπο επικράτησε με 11-15, παίρνοντας τη νίκη.

Τα σετ: 22-25, 18-25, 25-22, 25-9, 11-15.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γωγώ Σουρή): Ραμούνδου, Βακάλογλου, Αναγνώστου, Γκατέλι, Μπούμπουρα λ. Χειλαδάκη, Μπένου, Αραπάκη, Μαθιουδάκη, Γρίβα, Σωτηρίου.