Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα και στη Μεσσηνία

Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα και στη Μεσσηνία

Συνεχίζονται σε εβδομαδιαία βάση οι επιχειρήσεις της αστυνομίας 

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει, δυστυχώς, μπει για τα καλά στη ζωή και την καθημερινότητά μας, όμως αρκετές δραστηριότητες – τουλάχιστον μέχρι χθες- συνεχίζονταν κανονικά. Έτσι και στη Μεσσηνία πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες ευρεία αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, η οποία απέφερε 13 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα:

-Τρία άτομα για ναρκωτικά. Ένας 29χρονος Ρομά στην Άνθεια, διότι στην κατοχή του βρέθηκε ένα τσιγαριλίκι κάνναβης. Επίσης, ένας 36χρονος και μια 25χρονη στον Άγιο Φλώρο, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε χασίς βάρους  0,5 γραμμ. 

-Δύοάτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

-ΈναςΡομά ως ανυπότακτος 

-Ένα άτομο για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας 

-Έξιαλλοδαποί σε διάφορα μέρη της Μεσσηνίας οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους. 

Τέλος, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου βεβαιώθηκαν 59 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, εισαγγελείς.

Επίσης, το μεσημέρι του Σαββάτου συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Μεσσηνίας στην Μπούκα  Μεσσήνης 58χρονος, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, βάρους 2,7 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Της Βίκυς Βετουλάκη