Σφράγισαν την άνοδο στην Pre-League τα χρυσά κορίτσια του Απόλλωνα!

Σφράγισαν την άνοδο στην Pre-League τα χρυσά κορίτσια του Απόλλωνα!

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος ο Απόλλωνας Καλαμάτας σφράγισε και μαθηματικά την άνοδο στην Pre League, πετυχαίνοντας μέσα στην Αργυρούπολη με 0-3 σετ την 18η νίκη του σε ισάριθμους αγώνες και διατηρώντας τη διαφορά από τον 2ο στους +13 βαθμούς. Ο προπονητής των «μελανόλευκων» Μπάμπης Μυτσκίδης δίνει διπλά συγχαρητήρια στις πρωταθλήτριές του, καθώς κατόρθωσαν να ξεπεράσουν και τον σοβαρό, κατά τα φαινόμενα, τραυματισμό στο γόνατο της Ελισάβετ Κορακιανίτη στο 2ο σετ κι ενώ το σκορ ήταν 22-22! «Ήταν ένα σοκ ο τραυματισμός της παίκτριάς μας, αλλά τα κορίτσια κατάφεραν να το ξεπεράσουν κι αυτό, ξαναμπήκαν στο παιχνίδι και κέρδισαν. Έδειξαν και πάλι την ποιότητά τους και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια» ανέφερε ο κ. Μυτσκίδης.

Τα σετ στο χθεσινό παιχνίδι ήταν 17-25, 22-25, 21–25.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης): Κορακιανίτη, Μουρατίδη, Καρακύκλα, Αποστολοπούλου, Καραμούντζου, Κόλλια, Δεδούση λ., Ειρήνη και Κατερίνα Σακελλαρίου, Πετροπούλου, Γάκη.

-Επίσης, για το πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ γυναικών, ο Μεσσηνιακός κέρδισε με 3-0 σετ (25-22, 25-19, 25-11) χθες στο Κλειστό της Παραλίας τον Ηρακλή Κηφισιάς.