Σύλληψη 4 ατόμων για αγοραπωλησία κοκαΐνης στην Καλαμάτα

Σύλληψη 4 ατόμων για αγοραπωλησία κοκαΐνης στην Καλαμάτα

Για αγοραπωλησία και κατοχή κοκαΐνης, συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στην Καλαμάτα, ένας 31χρονος αλλοδαπός, η 23χρονη Ελληνίδα σύντροφός του κι άλλο ένα ζευγάρι Ελλήνων, ένας 40χρονος και μια 25χρονη.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, έχοντας πληροφορίες, συνέλαβαν και τους τέσσερις σε κεντρικό σημείο της Καλαμάτας, μετά την αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Μετά τη σύλληψή τους στην κατοχή  του 40χρονου και της 25χρονης, βρέθηκε μια ποσότητα κοκαΐνης βάρους 0,6 γραμμαρίων και όπως προέκυψε την είχαν προμηθευτεί από τον 31χρονο αλλοδαπό και την 23χρονη φίλη του, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε κι ένα κινητό τηλέφωνο. 

Στη συνέχεια έγινε έρευνα στο σπίτι του 31χρονου αλλοδαπού που διέμενε με την 23χρονη και βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 7,9 γραμμαρίων σε 9 ανισοβαρείς συσκευασίες, δύο συσκευασίες με κάνναβη βάρους 3,4 και 0,5 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 6.045 ευρώ, μία κροτίδα καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα. 

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο του 31χρονου, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.