Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας: Μόλις 4 δρομολόγια από και προς Αθήνα

Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας: Μόλις 4 δρομολόγια από και προς Αθήνα

Διεκόπησαν για Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα και Σπάρτη – Σκέψεις για μειώσεις αφού δεν υπάρχει κίνηση

Ο κορωνοϊός, που έχει μπει καλά στη ζωή μας και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα φύγει, έχει επηρεάσει, πέρα από τα ταξίδια του εξωτερικού, κι αυτά του εσωτερικού. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι πλέον τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας από και προς Αθήνα είναι μόλις τέσσερα και, μάλιστα, τα λεωφορεία ανεβοκατεβαίνουν μισοάδεια.

Μιλώντας με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ, Γιάννη Κάντζα, μας είπε ότι η κατάσταση είναι τραγική και πλέον ελάχιστοι ταξιδεύουν και όσοι το κάνουν, είναι επειδή υπάρχει ανάγκη.

Από πλευρά υγιεινής, μας είπε ότι η διοίκηση του ΚΤΕΛ έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα και απολυμαίνει όλα τα λεωφορεία, αλλά ο κόσμος πλέον φοβάται για πιθανό κρούσμα εκεί που θέλει να ταξιδέψει.

Τα δρομολόγια που έχουν μείνει
Όπως γράψαμε και στην αρχή, τα δρομολόγια πλέον είναι «αποδεκατισμένα», με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ να μην αποκλείει και περαιτέρω μειώσεις, αφού το επιβατικό κοινό «έχει παγώσει».

Ειδικότερα, λοιπόν, τα δρομολόγια από και προς Αθήνα είναι τέσσερα, ενώ τα τοπικά δρομολόγια έχουν περιοριστεί κατά πολύ.

Τέλος τα δρομολόγια εκτός Αθήνας
Κλείνοντας να σημειωθεί ότι όσοι θέλουν να ταξιδέψουν για Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, καθώς και Σπάρτη, δρομολόγια που μέχρι πρότινος εκτελούσε το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, μπορούν να το κάνουν μέσω ανταπόκρισης φθάνοντας στο πρακτορείο του Ισθμού της Κορίνθου.  

Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση