Μεσσηνία: Ξεθαρρεύουν οι πολίτες και αυξάνονται τα πρόστιμα άσκοπης μετακίνησης

Μεσσηνία: Ξεθαρρεύουν οι πολίτες και αυξάνονται τα πρόστιμα άσκοπης μετακίνησης

Ξεθάρρεψαν οι Μεσσήνιοι ξεκινώντας να βγαίνουν όλο και περισσότεροι από τα σπίτια τους τις τελευταίες μέρες. Άλλωστε, η τήρηση των προβλεπόμενων βεβαιώσεων και των γραπτών μηνυμάτων δεν είναι δύσκολη και το μεγαλύτερο ζήτημα είναι η τήρηση των αποστάσεων.

Παρά ταύτα, Σάββατο και Κυριακή στη Μεσσηνία βεβαιώθηκαν αρκετές παραβάσεις σε σύγκριση με το σύνολο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ειδικότερα, την Παρασκευή σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου βεβαιώθηκαν 63 πρόστιμα σε πολίτες για άσκοπη μετακίνηση και από αυτά στη Μεσσηνία ήταν τα πέντε.  Αντίστοιχα, το Σάββατο παρατηρήθηκε αύξηση και σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου 60 πολίτες κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμο 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Από αυτούς οι 25 ήταν στη Μεσσηνία.

Την Κυριακή, σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, βεβαιώθηκαν 57 παραβάσεις σε πολίτες για άσκοπη μετακίνηση. Από αυτές οι 27 βεβαιώθηκαν στη Μεσσηνία.

Χθες, από τις 6.00 το πρωί έως τις 3.00 μετά το μεσημέρι, στη Μεσσηνία βεβαιώθηκαν τρεις παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση, ενώ σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου 20.

Β.Β.