Το Πολυλίμνιο…

Το Πολυλίμνιο…

Η διαμόρφωση συνθηκών ασφάλειας για όσους επισκέπτονται το Πολυλίμνιο -την ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς περιοχή στον Δήμο Μεσσήνης- θα αποτελέσει αντικείμενο μελέτης για την οποία η Περιφέρεια Πελοποννήσου συζητεί με το γνωστό καθηγητή Ευθύμη Λέκκα, πρόεδρο του ΟΑΣΠ (Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας), όπως επίσης και του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος είχε τηλεδιάσκεψη με το γνωστό πανεπιστημιακό σχετικά με το πιο πάνω θέμα, ενώ προγραμματίστηκε αυτοψία στην εν λόγω περιοχή -του περιφερειάρχη και του καθηγητή- τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου.

Όπως είπε ο περιφερειάρχης, στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα έλθει προς έγκριση από το Σώμα η σύναψη προγραμματικής σύμβασης, στο πλαίσιο της οποίας θα εκπονηθεί μελέτη για την ασφάλεια στην περιοχή του Πολυλίμνιου. Θα ακολουθήσει, πρόσθεσε ο Π. Νίκας, η σύναψη προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας με το Δήμο Μεσσήνης για τον τρόπο λειτουργίας του Πολυλιμνίου.
Επιτέλους, μια χειροπιαστή εξέλιξη για ένα μείζον θέμα της περιοχής…
Α.Π.