Επιστολή σε Λεβεντάκη για προσβλητικές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς σε υπαλλήλους του Δήμου Τριφυλίας

Επιστολή σε Λεβεντάκη για προσβλητικές εκφράσεις  και χαρακτηρισμούς σε υπαλλήλους του Δήμου Τριφυλίας

Από το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ

Μετά την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών που απέστειλε στις 13 Μαΐου επιστολή στο δήμαρχο Τριφυλίας με θέμα «Προσβλητική και συκοφαντική συμπεριφορά του δημάρχου Τριφυλίας εις βάρος Διπλωματούχων Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων του Δήμου Τριφυλίας», κλιμακώνονται οι αντιδράσεις. Χθες σειρά πήρε με αποστολή επιστολής στον κ. Λεβεντάκη το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας.

«Κύριε δήμαρχε, το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας, το οποίο εκπροσωπεί το σύνολο των δημοτικών υπαλλήλων του Ν. Μεσσηνίας, με αφορμή τις δηλώσεις σας, στις 5/5/2020, σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι της Μεσσηνίας, και αναφερόμενος στους υπαλλήλους του Δήμου Τριφυλίας (υπαλλήλους των οικονομικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα όμως των τεχνικών υπηρεσιών), με προσβλητικές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς, αποφάσισε να σταθεί αλληλέγγυο στα μέλη του, να σας επιστήσει την προσοχή στα επαναλαμβανόμενα κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και να σας γνωρίσει ότι καμία Δημοτική Υπηρεσία δεν είναι δυνατό να λειτουργήσει δημιουργικά και να αποδώσει παραγωγικά μέσα σε κλίμα εκφοβισμού και απαξίωσης.

Σας καλούμε να ανακαλέσετε όλους τους ανωτέρω χαρακτηρισμούς και σας δηλώνουμε ότι το Σωματείο μας είναι στη διάθεσή σας, προκειμένου όλοι μαζί σε πνεύμα συνεργασίας και διαλόγου να αποκαταστήσουμε το κλίμα εμπιστοσύνης των υπαλλήλων του Δήμου Τριφυλίας με τη Δημοτική Αρχή», αναφέρεται στην επιστολή με αριθ. πρωτ. 1965, την οποία υπογράφουν για το Δ.Σ. του Σωματείου ο πρόεδρος Ευστράτιος Χρυσαφίδης και η γενική γραμματέας Πολυξένη Βασιλαδιώτη.

Του Ηλία Γιαννόπουλου