Παιδικά Χωριά SOS: Συνεχίζουν τη λειτουργία τους τα Κέντρα της Καλαμάτας

Παιδικά Χωριά SOS: Συνεχίζουν τη λειτουργία τους τα Κέντρα της Καλαμάτας

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και το Κέντρο Επαγγελματικής και Οικογενειακής Υποστήριξης των Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα στο διάστημα των δύσκολων ημερών της πανδημίας του Covid- 19 συνέχισαν και συνεχίζουν αδιάλειπτα να παρέχουν τις υπηρεσίες  τους και να βρίσκονται δίπλα στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο της εναρμόνισης και αυστηρής τήρησης των μέτρων δημόσιας υγιεινής και ασφάλειας και με προτεραιότητα τη μέγιστη προστασία των επωφελούμενων και των ίδιων των εργαζόμενων, τα Κέντρα μας θα συνεχίζουν τη λειτουργία τους μέσω τηλεργασίας, τηλεδιασκέψεων και τηλεφωνικών συνεδριών και όπου αυτό χρειάζεται, με φυσική παρουσία προκειμένου να επιτευχθεί η μέχρι τώρα προσπάθεια για μια ολιστική  προσέγγιση υποστήριξης παιδιών και γονέων.

Επιδίωξη των Παιδικών Χωριών SOS είναι στην Καλαμάτα τα παιδιά και οι γονείς των οικογενειών που έχουν ανάγκη, να μην χάσουν την απαραίτητη ψυχοκοινωνική υποστήριξη, ακόμα και σε συνθήκες όπως στην περίοδο της πανδημίας.          

Στοιχεία επικοινωνίας:

2721098660- Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας (Καπετάν Κρόμπα 11) Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-20.30 email: soskalamata@sos-villages.gr

2721600725- Κέντρο Επαγγελματικής και Οικογενειακής Υποστήριξης Καλαμάτας, (Βιλεαρδουίνου & Αγ. Ιωάννου) Δευτέρα έως Παρασκευή  09.00-17.00 email:  sosdaycarekal@sos-villages.gr