Επαγγελματικοί Καθαρισμοί με την υπογραφή της Ίριδα Service

Επαγγελματικοί Καθαρισμοί με την υπογραφή της Ίριδα Service

Η επάνοδος στην κανονικότητα απαιτεί τον καθαρισμό και την απολύμανση των ιδιωτικών και δημόσιων χώρων. Βασικά μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού. 

Η Ίριδα Service, υπό τη διεύθυνση του κ. Ηλία Πετρόπουλου, από το 1985 παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού σε δημόσιες υπηρεσίες, επαγγελματικούς χώρους και οικίες με άριστο και αποτελεσματικό τρόπο. Ακολουθώντας πιστά τις εξελίξεις έχει  προσθέσει στα ήδη  αυστηρά πρότυπα καθαρισμού και υγιεινής που ακολουθεί,  όλα  τα μέτρα που το Υπουργείο Υγείας και οι αρμόδιοι φορείς προτείνουν.

Με σεβασμό  στην αξία της ανθρώπινης ζωής, η εταιρεία θέτει πάνω απ’ όλα την υγεία και τον ανθρώπινο παράγοντα, γι’ αυτό και δίνει έμφαση στην προστασία τόσο των εργαζομένων της όσο και των πελατών της , με μηχανήματα, συσκευές και εργαλεία που διαθέτουν άψογη λειτουργικότητα και ασφάλεια τόσο για τον χρήστη, όσο και για τον χώρο σας.

Εκτός των υπηρεσιών καθαρισμού παρέχει επίσης και μια σειρά από απόλυτα εξειδικευμένες και εγγυημένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών όπως:

Απολυμάνσεις- Μυοκτονίες- Μικροβιοκτονίες,

Αποφράξεις και Συντηρήσεις Δικτύων Αποχέτευσης,

Διαχειρίσεις Κτιρίων,

Εκδόσεις κοινοχρήστων,

Αναγομώσεις Πυροσβεστήρων,

Συντηρήσεις καυστήρων,

Διανομές πετρελαίου θέρμανσης,

Υδραυλικές και Ηλεκτρολογικές εργασίες αλλά και στις ασφάλειες κτιρίων.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πινδάρου 16, Καλαμάτα / τηλ: 2721058023, 2721090711 / κιν: 6972033060

Κ.Γ